Ultima actualizare: ieri, 16:48

Locale

FOTO. Sensul de la Terebeşti, semnalizat după o serie de accidente

Sensul giratoriu de la Terebeşti a fost, în sfârşit, semnalizat, după o serie de accidente, unele dinte ele foarte grave. Consiliul Judeţean Satu Mare, administratorul drumul respectiv, a reuşit într-un final să monteze câteva indicatoare şi a unor limitatoare de viteze.

Amintim că mai multe accidente au avut loc recent, pe timp de de noapte, în acel sens giratoriu imens, din cauza faptului că n-a fost semnalizat.

Pompierii au intervenit pentru scoaterea a doi tineri dintr-o maşină care s-a răsturant, dar şi la un TIR care s-a izbit violent de sensul imens.

8 comentarii

  1. gheorghe Răspunde

    Ha ,ha ,ha ma faceti sa rad.Asta nu o sa fie indeajuns pentru multi indisciplinati in trafic care circula pe soselele judetului.Cati credeti ca vor trece peste acele denivelari?va spun eu ,nici jumatate dintre conducatorii auto….majoritatea le vor ocoli!!!!Daca ar fi instalata o camera video in acel loc am putea sa vedem cum se respecta regulile de circulatie in acea zona!Nu va dau doua luni si vom avea un nou accident in acel sens giratoriu,dar nu neaparat din cauza semnalizarii(oricum din foto se vede ca este semnalizat) acelui sens ci mai degraba din cauza ignorantei si a lipsei de respect a multor soferi.Tare ma tem ca multi soferi,,si-o cauta cu lumanarea”si uneori,,chear si-o gasesc”(in sensul figurat,stiti la ce ma refer???)!!!O zi buna tuturor.

    • Ardelean Răspunde

      Dumneata ești șofer domnul Ghiorghe?

      • gheorghe Răspunde

        Da domnu Ardilean sunt sofer,si-mi place sa ma dau cu masina respectandu-i pe ceilalti (soferi sau nu)dar vad ca multi participanti la trafic nu fac asta.Multora nu le place sa respecte regulile de circultie si de comportament social,de aceea am scris ceeea ce am scris.Am cateva sute de mii de km.de sofat si in afara granitelor si ceea ce vezi la noi nu vezi nicaieri.Nu vreau sa dezvolt discutia pe acest subiect ca nu este cazul,fiecare avem parerile noastre vizavi de un subiect sau altul…Va doresc o saptamana buna tuturor!!!

    • Bogu Răspunde

      Ai dreptate.

  2. altu fara bmw Răspunde

    Vrei sa vezi filme de groaza pe gratis @gheorghe ?

  3. Jan Răspunde

    Pragul pus pe drum este cit se poate de binevenit.
    Cu siguranta nu va mai intra nimeni in dimbul pus in mijlocul drumului !
    Smecherasii de care vorbesti tu #gheorghe vor ocoli pragul cu siguranta dar ei vad dealul din fata lor.
    Unul strain care trece pe acolo si care nu se asteapta ca in mijlocul drumului sa-i apara in fata ditamai dimbul, va trece mai intii peste prag si in acel moment chiar daca a atipit se trezeste si pune frina.
    Eu sint revoltat ca tot ce se face in tara asta pe banii publici se unfla la valoare, ca doar comisioanele sint in procente din valoare.
    Altfel nu se explica de ce sa faci un dimb in mijlocul drumului !

  4. altu fara bmw Răspunde

    Acum mă aștept ca schumacherii să zboară în afara șoselei când vor da de prag în viteză.

  5. gigi Răspunde

    Wow ? aia da semnalizare este super modernă nici Germania nu are asa ceva ???.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.