Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Unic în Satu Mare! Gardul noului mall, plin de graffiti

Gardul mallului Shopping City Satu Mare este plin de graffiti. Reprezentanții mallului vin cu un concept nemaîntâlnit în orașul nostru, respectiv arta stradală.

O echipă de artiști din București a sosit la Satu Mare pentru a desena gardul Shopping City Satu Mare.

Un reprezentant al echipei Sweet Damage Crew a precizat pentru PortalSM că proiectul va fi finalizat în câteva zile, tematica fiind una istorică. Totodată, acesta ne-a permis să fotografiem o parte din proiectul complet al gardului de la Shopping City Satu mare, pe care vi-l prezentăm în următoarele fotografii.

13 comentarii

  1. s.m. Răspunde

    Super faina. Pacat ca nu va tine mult. Cum nimic nu tine ce este bine si frumos facut in Satul cel mare. Va veni unul cu un sprei negru si va lasa amprenta proprie be aceasta opera de arta. Sa aveti un paznic Non Stop langa acel gard!!

  2. Robu' Răspunde

    Bravo! In sfarsit altceva si in orasul asta cenusiu! Sa speram ca nu vine vreun cretin local sa-si aduca si el “contributia” la aceasta opera de arta stradala!

  3. Prunar Răspunde

    Superba idee.sper sa dureze mult timp ca la noi se trezeste cate un destept sa strice ideile bune.capabili sa duca gardul cu totul

  4. Stefan Răspunde

    Perimetrul este supravegheat foarte bine – camere video + firme de paza. Nu ar trebui sa fie probleme de genul acesta.

  5. Tibi Răspunde

    Amatori! La Burebista portocaliu au manjit betonul, spirit de observatie au oare trebuie sa ajunga la TBC cu plamanii infundati sa isi puna masca pe mecla.

  6. Gogu Răspunde

    Ai, sa va chis in freza cu tema voastra aleasa dapoi deastea se festesc pe gard, Burebista et company de Banski nu ati auzit

  7. Nae Răspunde

    gogutule iar te-ai imbatat…..

  8. y Răspunde

    Nu vreau să fiu deloc cârcotaș, bine că mâzgălește cineva ceva pe clădirea aia că arată ca franțu dinspre Careiului. Dar nu a avut nimeni un control cât de cât pe tema aleasă? Bine, au pus Burebista acolo în anul Centenarului, este foarte OK. Dar ce are Monstera delicioasa (philodendron cu frunză ruptă) originară din Mexic și America Centrală cu România ? Bine, știu că arată bine, de aia se ține și în apartamente mai ari sau în instituții dar …. ceva românesc nu puteau să picteze? Să zicem stejar, că tot este simbolul echipei de rugby? Probabil n-au vrut să facă politică din cauza fruzei lui madam Udrea? Dar și atunci. Sau niște brazi că tot vine Crăciunul.

  9. Robu' Răspunde

    Aceeasi eterna concluzie: orice s-ar face in kkt-ul asta de oras, nimic niciodata nu e bine!

    • Zsenik Răspunde

      Amu’ ne legam si de firul de iarba desenat! Daca era ceva “kalocsai minta” , cu mult ros’ alb, verde, nu te .uta grija, era foarte bun! Doctul portalului nu se putea abtine! Stai ca tre’ sa apara si alalalt atoatestiutor, sa-si dea cu parerea!

      • y Răspunde

        Dacă ție îți place zsenikém să-ți pice de bine! De gustibus non discutandum. Lipsea numai un elefant, o gorilă și ceva zebre ca Nepi să se simtă ca acasă. Chiar nu trebuia kalocsai minta, era ceva frumos de mizeria asta de clădire. Chiar urbaniștii cum naiba au avizat proiectul? Chiar nu deranjează pe nimeni imitația de junglă de lângă Burebista? A, nu-i făcut de unguri. Atunci szabad. Hai pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.