Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Au apărut primele logouri pe stâlpul gigant de la Satu Mare Shopping City

Primele logouri au fost expuse, zilele acestea, pe stâlpul uriaș din fața mallului Satu Mare Shopping City. Este vorba depre logoul hypermarketului Carrefour și logoul oficial al mallului Satu Mare Shopping City.

Exteriorul noului mall prinde contur pe zi ce trece. Se lucrează intens, zi și noapte, iar rezultatele se văd de la o zi la alta.

Ușile Shopping City Satu Mare se vor deschide chiar în ajun de Moș Nicolae, pe 5 decembrie, începând cu ora 10:00.

Programul complet îl puteți citi aici.

4 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Da repede obtin unii autorizatiile. Nici nu va fi gata in totalitate si autorizatie ISU cu instruirea in caz de incediu a noilor angajatii ii deja gata. Bun exemplu aratati, daca astia mari nu respecta legea de la muritori de foame cu PFA ce asteptari mai au agiotanti statului roman.

    • abc Răspunde

      @Tibi, bine zici. Mai ții minte cum a pățit anul trecut Lidl de lângă Catedralobiserica neterminată? Futui-futui sensul giratoriu! La intersecția Crinul a trebuit să facă Lidl aici Primăria din elan muncitoresc s-a executat singur. Interesantă această dublă măsură! Cum să aibă autorizație sanitară, veterinară sau de mediu, toate de altfel obligatorii când autoritățile chiar dacă ar vrea nu pot verifica condițiile pentru că încă este șantier! Și mai sunt și niște termene legale de respectat. Plus ceva recepții finale de semnat.

    • Bogu Răspunde

      @ Tibi, sti tu ca nu are? Eu nu stiu. Dar daca ai informatii, te rog eu pe onoarea si cuvantul tau de barbat ca faci ceva!!! Sau vorbesti prostii ca si baietii de la crasma, de dragul cuvintelor in vant? Keep me posted, Tiberius.

      • y Răspunde

        Bogu, ca să aibă autorizație ISU clădirea trebuie să fie gata, trebuie o grămadă de recepții tehnice, inspecție, procese verbale. Astea sunt obligatorii la depunere. Cum să le aibă dacă nici clădirea încă nu e gata? Dar nu contează. Se sfințește astăzi ditamai biserica în București și nu este gata. Cu amenda ISU de rigoare aplicată. Sunt lucruri care se pot și care nu. Mall-ul sigur nu are autorizație de funcționare de la Primărie. Dar nem bai, ăsta nu e Lidl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.