Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO/VIDEO. Măcel pe şosea! Un bărbat din Negrești Oaș a omorât 3 oameni şi a fugit!

Accident cu 3 morți produs în această seară în Ovidiu, lângă Constanța, de un șofer din Negrești Oaș, județul Satu Mare.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai.

Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

Cele trei persoane de sex feminin decedate erau rude: fiica, mama (din Constanţa) şi bunica (din Tulcea).

Şoferul din Negreşti Oaş a încercat să fugă după producerea accidentului, dar a fost prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber. El a fost încătuşat!

 

5 comentarii

  1. cârcotaş Răspunde

    Tragedii care au devenit lucruri cotidiene…Omorul din culpă ,,alcoolică” ar trebui catalogată crimă cu premeditare şi pedepsită ca atare.

  2. Vasilica Răspunde

    Vai, jeg ordinar … Trebuia linsat pe loc. Trebuie schimbata legislatia rutiera, dar urgent!!!

  3. osan Răspunde

    Va primi max 3-4 ani din care va efectua 1-1.5 dupa care va fi eliberat…

  4. abc Răspunde

    Din păcate are dreptate @osan. Asemenea specimene nu ar mai fi voie dă reprimească vreodată carnetul de conducere. Iar la asemenea grozăvie ar trebui lăsați pe mâna familiei îndurerate pentru o judecată cât de cât dreaptă. Prea de tot s-a scăpat din frâie fenomenul ăsta iar kretinii ăștia n-au frică de eventualele repercursiuni. Money talks.

  5. # Răspunde

    Totul e relativ, degeaba are bani, daca si-ar gasi omul hotarat care si-a pierdut familia din cauza lui, cu siguranta nu l-ar ajuta cu nimic toti banii din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.