Ultima actualizare: azi, 17:23

Locale

FOTOGALERIE DIICOT! Plantaţie de cannabis într-o locuinţă din judeţul vecin

O plantaţie de cannabis a fost descoperită de procurorii DIICOT într-o locuinţă din judeţul vecin. La data de  22 noiembrie 2018  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea  au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a  inculpatilor  DEMIAN IOAN şi MANGRA LUCIAN LAVINIU pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

S-a reţinut în fapt că inculpatii DEMIAN IOAN şi MANGRA LUCIAN LAVINIU, în cursul anului 2018, în mod repetat, în baza aceleiaşi rezoluţii, au cultivat, au deţinut, au pus în vânzare, au vândut şi au livrat droguri de risc (cannabis).

Astfel, în perioada octombrie – noiembrie 2018 inculpatul DEMIAN IOAN a comercializat o cantitate de circa 95 de grame de cannabis, iar cu prilejul percheziţiei efectuate în data de 22 noiembrie 2018 la domiciliul acestuia au fost descoperite: o cantitate de 361,6 grame de cannabis, 39 de plante de cannabis cu masa brută totală de 605 grame, o armă cu aer comprimat, precum şi materiale şi instrumente folosite la cultivarea cannabisului.

De asemenea, în perioada august – noiembrie 2018 inculpatul MANGRA LUCIAN LAVINIU a comercializat o cantitate de circa 85 de grame de cannabis, iar în data de 22 noiembrie 2018 acesta a predat organelor de poliţie o cantitate de 749,8 grame de cannabis, provenită dintr-o cultură proprie.

În data de 23 noiembrie 2018 s-a propus Tribunalului Bihor luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţii DEMIAN IOAN şi MANGRA LUCIAN LAVINIU.

Cauza a fost instrumentată împreună cu organe ale poliţiei judiciare din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, iar suportul tehnic a fost asigurat de catre Directia de Operaţiuni Speciale.

sursa: DIICOT

Un comentariu

  1. abc Răspunde

    Interesant că nimeni nu spune nimic. Deh, toată lumea cască gura la mallul lui Nepi. Interesant că acum portalseme dă prompt material foto exact pe subiect, frumos, bine documentat și dă și numele indivizilor în culpă. Ăștia cică n-au drepturi. Doar stânguri? Întreb și eu pentru un prieten.
    PS. Între timp mi-am dat seama de unde atâta exactitate. Au preluat sigur mot á mot materialul de la colegii din BH. Nu cred că și-au mutat fizicul în interes de serviciu în județul vecin. Doar sunt portalseme nu portaldebihor. Na, este bine și așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.