Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTOGALERIE. Incendiu violent la un atelier de tâmplărie din municipiul Satu Mare

După incendiul din Tășnad, tot în cursul nopții de ieri, pompierii au fost solicitați la un alt incendiu. La ora 23:39, un apel la numarul 112 efectuat de către un participant la trafic anunța un incendiu la un atelier de tâmplărie situat pe str. Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.

La adresa menționată, s-au deplasat 13 pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, care au reușit stingerea rapidă a incendiului, limitarea propagării flăcărilor, salvând astfel mobilierul și alte bunuri depozitate în incinta atelierului.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic produs prin supraîncălzirea motorului electric din buncărul de colectare al rumegușului, care a dus la aprinderea părții electrice a motorului, iar apoi a rumegușului.

În urma incendiului a ars rumegușul din buncăr și s-au degradat motorul electric, repsectiv structura metalică a buncărului. În nici unul dintre aceste incendii nu au fost înregistrate victime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.