Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO&VIDEO. Sătmarul strălucește! A fost pornit iluminatul ornamental

S-a dat startul iluminatului ornamental în municipiul Satu Mare! Sătmărenii s-au adunat, cu mic, cu mare, în centrul orașului pentru a prinde momentul în care organizatorii pornesc luminițele, iar întreg centrul Sătmarului se transformă într-un adevărat peisaj de basm.

Sătmărenii au luat cu asalt Piața Libertății și s-au bucurat împreună de startul perioadei sărbătorilor, admirând cum zona centrală este îmbrăcată în luminițe, clădirile reprezentative sunt iluminate cu motive de Crăciun, iar inima municipiului strălucește de veselie.

Figurinele luminoase amplasate în parcul din Piața Libertății, precum și cele de pe Pasajul Corneliu Coposu au completat atmosfera de sărbătoare, iar cei prezenți au savurat din plin acest moment care a deschis, oficial, o perioadă magică din an.

După pornirea iluminatului festiv, Ella Bella, Caravana Anima, maestrul Cserey Csaba și spiridușii au traversat parcul, colindând până pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu.

14 comentarii

  1. Tibi Răspunde

    Da ce bate soarele!!! Lasa ca poate va dau astia de la mall ceva de pomana.

    • Tibi Răspunde

      La astia in fiecare trebuie sa le zici “Iarna nu-i ca vara!”, asa de mult ii duce capatana.

  2. M Răspunde

    Diana vai de capul tau :))) vezi ca si bradul e ungur, chiar si bradul din casa ta :)))

    Doamne cum pot fi oamenii atat de rautaciosi? in loc sa se bucure ca dupa 20 de ani se misca cate ceva in orasul asat, ea vine si se leaga de culoarea bradului de Craciun.

    Dute si sapa-ti groapa!

  3. alex Răspunde

    M ai dreptate,bradul trebuia schibat in alte culoare,daca vaca de la milca e mov,vai de noi,Diana asta dus cu pluta!

  4. dana Răspunde

    Sunteti rautaciosi…macar pentru copiii vostri sa va bucurati..Cand a fost atat de frumos luminat orasul?

  5. Mosu Răspunde

    Diana esti o tarfa ordinara in opinci!

  6. s.m. Răspunde

    diana, vezi sa nu mai calci nici o data in Satu mare, ba mai mult nici macar In Romania. In Satu mare si iarba este verde, si copacii sunt verzi si mai sunt si masini verzi si ambalaje verzi, ba mai mult si kiwi este verde prin magazin. Ori unde te uiti in Lume, vei vedea verde, deci mai bine te spanzuri cu o sfoara tot verde.

  7. s.m. Răspunde

    cat de bolnava poti sa fi femeie?

  8. Bre Răspunde

    Dragi Satmareni, multumiti dlui avocat Suta si Asociatiei Uniti pt Romania ca NU avem azi patinoar! Rusine sa va fie infractorilor Suta, Govor, Lucut, Bud, Checiches, Balaji, Albu!!!!! ALOOOOOO DNA, DIICOT nu mai exista????!!!! Grup infractional!

  9. Árpád Răspunde

    Diana stai jos nota 3 cu indulgenta ! Imi pare nespus de rau ca esti asa de incuiata la minte ! Sarbatori fericite deasemenea si tie !

  10. Nimeni Răspunde

    Ca oameni ce suntem, posedam in cuibarele ascunse ale creierului si diverse deseuri obsesive pe care, in loc sa le aruncam in “recycle bin”- ul acestuia, le scoatem la vedere sa le vada si altii. Asa ca nu e de mirare ca verdele parsiv, otrava politica sau etnica, invidia, si celelalte umbre ale spiritului uman, sunt preocupari care nu ne dau pace chiar si atunci cand nu este cazul. E greu probabil pentru unii sa-si faca un “disk cleanup” propriului “sistem de operare” si raman asa cu o memorie incarcata excesiv. Eu zic sa ne bucuram pentru moment ca putem acoperi virtual niste suprafete pe care altfel ne-ar fi greu sa le privim sa nutrim speranta ca in viitorul apropiat acestea vor fi acoperite si la modul real.

  11. abc Răspunde

    Dar oare roșul este Ok? Întreb pentru un prieten.

  12. Mathias Rex Răspunde

    Da` unde e comentariul lu` Diana?

  13. Mathias Rex Răspunde

    A comentat cu FB profile… Acum am observat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.