Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO&VIDEO. Spărgătorul de mașini din Satu Mare a fost prins de polițiști

Tânărul care a fost filmat în timp ce spărgea mașini în municipiul Satu Mare a fost prins de polițiști.

După ce a furat din mai multe mașini parcate pe raza municipiului Satu Mare, tânărul a fost prins de oamenii legii. Acesta a fost dus la audieri, iar polițiștii urmează să continue cercetările.

 

Reamintim că tânărul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce spărgea mașini în zona ștrandului. El a reuşit să intre cel puţin în două maşini de unde a luat mai multe bunuri.

4 comentarii

  1. Robu' Răspunde

    Copil idiot! Pe de alata parte, insa, masinile nu erau inchise, proprietarii merita din plin sa pateasca asa ceva! Cata minte sa ai, sa le lasi asa deschise?! Aici nu e Monte Carlo! 🙂

  2. Florin Răspunde

    Punem pariu ca nu pateste nimic? Sigur instanta va decide ca nu prezinta pericol social.

  3. antrenorul! Răspunde

    Dupa mine, este o minciuna ca a fost prins acest tanar! Acele masini sunt masini moderne si daca lasi deschis o masina de asta , dupa cateva minute bune se inchid automat si daca cheia este lasata in ea! Ceva nu e in regula!

  4. Ion Răspunde

    Și dacă rămâneau mașinile cu ușile largi deschise nu trebuia să se atingă de ele dacă nu îi aparțin. Acum două săptămâni mi-a căzut din buzunar o bancnota de 200 lei și persoana din spatele meu a luat-o fara sa zică nimic , mi-am dat seama după doua minute de problema și am anunțat politia. A doua zi mi-au recuperat banii și țin sa le mulțumesc pe această cale celor doi băieți de la serviciul de investigații criminale care au dat dovada de promptitudine și profesionalism. Am vrut sa fac o știre pe acest caz da cei de la redacția portal sm nu mi-au răspuns! Un masaj pentru cei care își însușesc ce nu le aparține — sa se pună ei în locul persoanei de la care fură —

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.