Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Înţelegeri subterane pentru licitaţiile de la ANAF. Poliţia a prins 13 persoane!

nţelegeri subterane pentru licitaţiile de la ANAF. Poliţiştii braşoveni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au încheiat cercetările şi au propus trimiterea în judecată a unui număr de 13 persoane suspectate că au făcut înţelegeri să obţină bunurile scoase la licitaţie în mai multe judeţe de către ANAF la preţuri mai mici decât s-ar fi ajuns în condiţii normale. 

„Activitatea infracţională a inculpaţilor cercetaţi în cauză a constat în aceea că, în cursul anului 2018, au participat la mai multe licitaţii publice organizate de către structurile teritoriale ale A.N.A.F. (din judeţele Braşov, Satu-Mare, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Bihor şi Buzău), având ca obiect executarea silită a bunurilor mobile aparţinând unor debitori persoane fizice şi juridice, împrejurări în care s-au înţeles şi au acţionat în comun, în scopul denaturării preţurilor de adjudecare a respectivelor bunuri”, a explicat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, citată de bzb.ro.

În cazul celor 13 suspecţi, polițiștii au întocmit referate cu propunere de trimitere în judecată, aceştia fiind cercetați  pentru  săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la deturnarea licitaţiilor publice şi deturnarea licitaţiilor publice, unele dintre ele săvârşite în formă continuată.

sursa: bzb.ro

4 comentarii

  1. Avasi I Răspunde

    Nistor Ioan , SM NIL ,este șeful licitațiilor ieftine de la ANAF ?

  2. Satmarean Răspunde

    Verficati va rog Nicoara Radu de la ANAF Satu Mare. Asteptam un raspuns concret si la obiect print-o emisou6ne televizată i TV sau Nird Vedt TV

  3. Satmarean Răspunde

    Verficati va rog Nicoara Radu de la ANAF Satu Mare. Asteptam un raspuns concret si la obiect print-o emisiune televizată i TV sau Nird Vedt TV

  4. Unul Răspunde

    Satmarean și Avasi, cei doi prezentati de voi, nu o sa pățească nimic, sa fim serioși, trăim în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.