Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Mihai Neamţu susţine astăzi o conferinţă la Satu Mare. Intrarea este liberă!

Cunoscutul Mihai Neamțu, instruit la universități din Munchen, Londra și Washington, şi unul dintre liderii Dreptei conservatoare româneşti, va susţine astăzi o conferinţă la Filarmonica Dinu Lipatti, în care îşi va lansa şi cartea Povara Libertăţii.

Convins că numai cultura ne vindecă de vulgaritate, scriitorul Mihai Neamțu face o escală în orașul Satu Mare, pe parcursul unui turneu internațional intitulat „PovaraLibertății”.

După lansări de carte programate la Roma, Londra sau Köln, cunoscutul conferențiar va elogia, în prag de centenar, eroii, sfinții și geniile României Mari.

 „Mintea de șahist a lui Mihai Neamțu e antrenată să anticipeze marile mutări de pe harta istoriei. După ce a prognozat faimosul Brexit și controversata victorie a lui Donald Trump la Casa Albă (scandalos, pentru unii prieteni!), tânărul filozof ne avertizează acum asupra declinului iminent al civilizației occidentale, aflată sub asediul lent al Islamului radical și al ideologiei progresist-seculariste.

Mulțimea de analize subtile și întrebări pertinente — cine e suveranul în Uniunea Europeană? — face din «Povara libertății» un veritabil manual de teologie politică. Pledoaria pentru revoluția interioară prin redescoperirea păcii lui Iisus ne oferă un volum-unicat în limba română” – scrie preotul Constantin Necula în prefața ultimului volum publicat de Mihai Neamţu.

Cartea va fi lansată la Satu Mare în cadrul unei conferințe publice la care va participa și autorul, marți de la ora 17 la Filarmonica ”Dinu Lipatti”, în cadrul unui eveniment organizat de consilierul județean Adrian Cozma.

Intrarea este liberă!

4 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Asta cu ”unul din liderii Dreptei conservatoare romanesti” e de pomina. Mihail Neamtu e un individ ramas celebru prin fluturarea semnului victoriei din baia sediului PDL si a funiilor de usturoi. Acum incearca sa parvina de pe urma PNL dupa ce a frecventat toate taberele politice posibile pentru ciolan. Lumea in Bucuresti e fie siderata fie amuzata teribil de parvenismului acestui vanzator de Herbalife (nu e gluma!) si nu-l ia nimeni in serios. Acum ce sa-i faci, l-a adus Cozma la Satu Mare, – heirup, vine circul in oras!

    https://adevarul.ro/news/politica/mihail-neamtu-discurs-biserica-participarea-referendum-vin-viitor-veste-proasta-1_5bb9fc33df52022f7543080a/index.html

  2. gheorghe Răspunde

    Poate sa fie circ,poate sa nu fie circ dar mai mare bataie de joc si circ in fata intregii lumi cum face psd-ul nu am vazut de cand ma stiu.Nu am simpatii politice dar suntem de rasul lumii cu acesti adevarati ciracri de la conducerea tarii .A tunet si ia adunat!!!! Ne miram ca nea ceasca facea vanatori cu alesii poporului dar astia fac adevarat genocid si prapad.S-au super imbogatit de pe urma ,,statului””(nu a statului la cozi sau al statului la munca)iar acum fac exact ceea ce stiu ei mai bine : ne batjocoresc in ultimul hal!!!!Deci se vad in toate filmarile ca drac-nisorul era in compania mafiei de la teldrum iar el ..nu si nuuuuu….O tine pe-a lui ca pr….stu,,Nici usturoi nu a mancat nici gura nu-i pute””Asa sa-i ajute Dumnezeu!!!!

  3. Garuboz Răspunde

    Si eu zic :S-a te asculte Dumnezeu Gheorghe

  4. gheorghe Răspunde

    https://www.comisarul.ro/articol/video-rise-project-film-bomba-cu-dragnea-si-clica!_972566.html?fbclid=IwAR0z2203O-FUezKngae8A1GpaOAApyaSEOQOYrafmU7tcU817__poj23jOE
    Asa ca sa mai aveti ce sa cititi in pauza de masa la munca!!!Toto Riina si elita lui de mafioti ar avea ce invata de la acesti demnitari ai Romaniei!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.