Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

O sătmăreancă reprezintă Austria la CM de Culturism de la Cluj. Arnold Schwarzenegger, așteptat la eveniment

O tânără sătmăreancă va participa la cea mai mare competiție internațională de fitness și bodybuilding, ce are loc în acest sfârșit de săptămână, în municipiul Cluj-Napoca. La acest eveniment, la care este așteptat și Arnold Schwarzenegger, sătmăreanca va reprezenta însă Austria, chiar țara de origine a celebrului culturist și actor american. Deși este născută în Satu Mare, Rebeca Istrate a cunoscut marea performanță în țara valsului și a lui Mozart. 

În vârstă de 23 de ani și cu doar câteva luni de experiență în acest sport, Rebeca Istrate are deja la activ două competiții importante, ambele în Austria, reușind să cucerească și două medalii. Acum se află în fața primei participări la un turneu internațional. Marele eveniment de la Cluj are loc în acest weekend (23-25 noiembrie), însă sportiva din Satu Mare va intra în competiție mâine, sâmbătă, 24 noiembrie.

,,Am început acest sport în Austria, în luna mai, făcând parte din echipa IFBB Austria. Am avut două concursuri în Austria, la care am luat locul 2 și 3, la categoria Bikini Fitness și Bikini Fitness Junior. Mâine voi participa la prima mea competiție internațională, în cadrul Cupei Mondiala de Culturism și Fitness România”, a declarat sătmăreanca, pentru Portal SM.

Peste 150 de sportivi din 12 țări participă la cea mai mare competiție internațională de fitness și bodybuilding IFBB World Cup 2018. Competiția internațională de prestigiu, Cupa Mondială de Culturism şi Fintess 2018, eveniment organizat de Federaţia Internaţională de specialitate în parteneriat cu Federaţia Română, este găzduit în Sala Polivalentă „BT Arena” din Cluj-Napoca, în perioada 23-25 noiembrie.

Președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, supranumit „Arnold de România” a fost invitat la evenimentul „Arnold Classic Europe”, susținut în Barcelona, la sfârșitul lunii septembrie, acolo unde a participat și celebrul Arnold Schwarzenegger.

Dacă va onora invitația președintelui FRCF, Arnold Schwarzenegger va inspira, cu siguranță mii de sportivi români să își depășească limitele și să tindă către podiumurile competițiilor internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.