Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Primarul din Păuleşti a câştigat în instanţă. Va fi repus în funcţie!

Primarul comunei Păuleşti, Zenoviu Bontea, va fi repus în funcţie. Magistraţii Tribunalului Satu Mare au hotărât astăzi anularea ordinului prefectului prin care este demis.

Solutia pe scurt: Anulează Ordinul nr. 135/20.06.2018 emis de Prefectul Judeţului Satu Mare privind încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Păuleşti, al domnului Bontea Zenoviu-Stelian. Respinge acţiunea înaintată de reclamant împotriva pârâtei Instituţia Prefectului –Judeţul Satu Mare. Respinge cererea de intervenţie accesorie în interesul pârâtului formulată de AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE cu sediul în Bucureşti, Bdul Lascăr Catargiu nr. 15, sectorul 1 Bucureşti. În temeiul art. 451 alin. 2 C.proc.civ, obligă pârâtul la plata către reclamant a sumei de 2050 lei cheltuieli de judecată. Definitivă, fără cale de atac.

Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil pe Zenoviu Bontea pe motiv că în perioada 07.08.2012-12.09.2012 ar fi deţinut simultan cu exercitarea funcției de viceprimar, a desfășurat și activităţi remunerate de audit public intern în cadrul mai multor primării.

 

Un comentariu

  1. Johann Răspunde

    Un gunoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.