Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Primul mesaj transmis de Gabriel Leș, în calitate de ministru al Apărării Naționale

Primul mesaj transmis de Gabriel Leș, în calitate de ministru al Apărării Naționale, este un mesaj în care mulțumește pentru că a fost nominalizat, dând asigurări că se va implica în totalitate în instituția pe care o conduce.

Redăm integral mesajul minstrului Gabriel Leș:

Țin să le mulțumesc colegilor și președintelui PSD pentru încrederea acordată de a continua proiectele începute încă de pe vremea când îndeplineam misiunea de secretar de stat la Departamentul pentru Armamente.

Lumea se transformă într-un ritm galopant, iar Ministerul Apărării Naționale are nevoie de un management complex care să țină pasul cu aceste metamorfoze.

Utilizez totodată prilejul pentru a-i mulțumi predecesorului meu, Mihai Fifor, pentru modul profesionist în care a gestionat conducerea instituției.

A face parte din echipa Ministerului Apărării Naționale în prag de Centenar este un privilegiu unic ce aduce cu sine o responsabilitate copleșitoare. Vă încredințez, așadar, de întreaga mea implicare pentru a duce mai departe prestigiul impresionant al acestei instituții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.