Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Razie de amploare a Poliției. Zeci de permise reținute într-o singură zi!

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare și cei din cadrul Poliției oraș Ardud au desfășurat acțiuni în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, procedând la reținerea a 22 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au acționat, ieri, 22 noiembrie a.c., pe DN 19F, în localitatea Băbești, în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, cu accent pe depășirea limitei de viteză în interiorul localității și pe depășiri neregulamentare.

Astfel, cu ocazia activităților efectuate, polițiștii au aplicat peste 30 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 14 000 de lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 12 conducători auto, care au depășit limita maximă de viteză cu peste 50 km/h, în localitate și suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile, în cazul a 8 conducători auto, care au efectuat depășiri neregulamentare.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Băbești este o localitate aflată pe DJ109L, drumul care leagă localitatea Turț de DN1C!
    Probabil despre Băbășești este vorba, dar voi … atât știți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.