Ultima actualizare: azi, 15:02

Publicitate

Reflexoterapie cu Delia Pintea, descoperă sănătatea la Pearl Beauty Center

Delia Pintea, cu o experiență de 7 ani în reflexoterapie în Satu Mare și alte domenii, lucrează la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Centre din Satu Mare. Aici este specialist terapeut în reflexoterapie, criolipoliză, remodelare corporală, probleme de celulită și împachetări corporale. 

Delia Pintea lucrează și la Club Sportiv CSM, este specialist în reflexoterapie, masaj medical și refacere. A obținut rezultate excelente în tratamentele pe care le-a aplicat multor pacienți cu intinderi de mușchi și ligamente, rupturi musculare, semiparaze, hernie de disc, depresie, disfuncții hormonale și alte suferințe. 

Ca specialist în reflexoterapie, Delia Pintea recomandă salonul Pearl Beauty Center persoanelor care doresc să beneficieze de efectele terapeutice excepționale ale acestei metode complementare: 

  • Reducerea durerilor din diferite zone ale corpului (cap, articulații, spate); durerea poate dispărea complet
  • Stimularea funcționării glandelor hormonale
  • Îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice
  • Detoxifierea organismului
  • Eliberarea tensiunilor mentale care induc o stare de calm și relaxare
  • Îmbunătățirea calității somnului, combatarea insomniei
  • Ameliorarea și prevenirea multor boli și afecțiuni ale organismului. 

Deși reflexoterapia este o metodă eficientă pentru îmbunătățirea stării de sănătate, totuși recomandăm persoanelor care suferă de boli grave să meargă la un medic de specialitate pentru depistarea cauzelor și aplicarea unui tratament corespunzător. Sunt boli greu de vindecat care necesită anumite tratamente ce țin de medicina convențională. 

Specialiștii spun despre reflexoterapie că ajută la stimularea centrilor energetici de auto-vindecare a organismului, dar nu poate înlocui tratamentul convențional medical stabilit în scopul vindecării unor boli grave. Reflexoterapia are un impact pozitiv asupra corpului, este o terapie care poate fi aplicată în multe îngrijiri paliative, deci pentru a atenua anumite suferințe, pentru a elimina anumite simptome, pentru a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții. 

Reflexoterapia oferă beneficii multor oameni, de toate vârstele, nu are efecte nocive atât timp cât se iau anumite precauții medicale la pacienții cu diferite suferințe și probleme de sănătate. Specialiștii au demonstrat prin studiile și rezultatele obținute de-a lungul anilor că reflexoterapia ajută sistemele corpului să revină la starea lor naturală, să funcționeze normal. Prin tratament sunt reduse simptomele, sunt ameliorate durerile și este atenuată suferința pacientului respectiv. La foarte mulți pacienți se obțin rezultate excepționale, aceștia reușesc să se vindece sau să reducă aportul de medicamente pentru că simptomele lor sunt ameliorate. 

Te invităm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a beneficia de avantajele acestei terapii, pentru a lua gratuit catalogul de servicii, produse, tratamente și prețuri. La noi la salon se fac frecvent promoții, se oferă vouchere, toate serviciile sunt premium, de calitate, la prețuri accesibile. Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți despre servicii, oferte și promoții avantajoase. Programarea la salon este gratis. 

Adresa salonului Pearl Beauty Center din Satu Mare este Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon 0756045282.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.