Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

Se caută sătmărence pentru filme pentru adulți. Câștig promis: 1.000 euro/oră!

O agenție caută tinere din Satu Mare pentru angajare în domeniul industriei filmelor pentru adulți. Oferta și descrierea jobului au fost postate pe un site de anunțuri.

În anunțul de angajare se specifică faptul că tinerele interesate trebuie să aibă peste 18 ani iar acest job le oferă posibilitatea să câștige chiar și până la o mie de euro pe oră.

,,Dacă ești femeie, ai peste 18 ani și dorești să facă carieră sau să câștigi între 300 – 1.000 de euro pe oră, îți putem oferi această șansă, contracte serioase cu case de producție renumite, din țară și străinătate. Plata pe loc. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe detalii. Dacă ești interesată de joburi ca ajutor actrițe (nu apari în film), plata de la 200 de euro”, se arată în anunț.

 

7 comentarii

  1. Mike Litoris Răspunde

    Tiganci stirbe sí mai urate decat o frana de tractor nu o sa le lipseasca.

  2. Rodica Răspunde

    Asta da loc de munca ! Se platesc si contributiile aferente angajatului la stat , CAS , CASS , impozit pe salar? Se asigura servicii medicale in cadru legal , cum ar fi normal si etic pentru asemenea …prestatii ? Cum vine slujba asta ca …ajutor actrita ? La ce s-o ajuti ? Unu(sau una) intreg la minte nu cred ca poate sa ia in serios acest anunt(care are si greseli de ortografie) , ca sa nu mai zic de slujba ! Chiar in halul acesta am ajuns ? Vai de noi , atunci ! Mergeti si bateti coasa , ca-i mai sanatos!

    • actor Răspunde

      “Cum vine slujba asta ca …ajutor actrita ? La ce s-o ajuti ? ”
      cand se toarna un film,ai nevoie mereu de fete ce ajuta actorii: gen intre secvente le face felatie etc sa nu moara.

  3. Unu Răspunde

    Da și o ….

  4. puie mortalsm Răspunde

    1000 de euro/ora, bonus: sifilis

    si de ce apare asemenea porcarie pe portalsm? chiar sunteti varza, puie mortalsm!

  5. Reality Răspunde

    Ce vremuri traim, in anii 50 daca cineva oferea asta oamenii ascundea sub pamant!!!.Rusine a fost daca o fata umblea cu cineva.Cat a schimbat sistemul acestei lume!!!. Dar cat o sa mai schimba.

  6. Pop Ioan Răspunde

    Fetele de azi asa stiu ca virginitatea este exact ca ramasitele de mincare uitate in frigider.Daca le tine timp indelungat,nici la Dracu nu-i mai trebe!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.