Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Te deranjează grăsimea? Scapă de aproape jumătate din ea cu criolipoliză

În cazul femeilor, frumusețea și imaginea contează! Foarte multe nu se mulțumesc să rămână așa, încearcă să-și descopere punctele slabe, lipsurile, defectele, și să elimine mare parte din ele. Femeile își doresc să fie admirate de bărbați și de aceea au grijă de felul cum arată, pun mare preț pe siluetă, feminitate și eleganță. Cum reușesc asta? 

Silueta nu este greu de obținut! Nu trebuie să consideri că nu poți face nimic în această privință! Specialiștii terapeuți de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare te ajută să-ți remodelezi silueta!

Programează-te acum gratuit la salon! Cere un tratament complet de criolipoliză disponibil la Pearl Beauty Center cu aparatul CRIOCUUM. Convinge-te singură de eficiența terapiei!

Prin tratamentul de criolipoliză cu aparatul CRIOCUUM poți simți că silueta ta va deveni treptat mai fină și mai frumoasă. Acest aparat a dat rezultate excelente la peste 90% dintre persoanle care au făcut ședințe de tratament de criolipoliză. În urma tratamentelor de criolipoliză se reduce stratul de grăsime cu până la 45%.

Aparatul Criocuum a fost produs în Spania de unul dintre cei mai buni producători de dispozitive performante din lume – TermoSalud. A fost achiziționat de Salonul Pearl Beauty Center prin intermediul BeautyOne – unul dintre cei mai mari importatori de aparatură hi-tech pentru saloanele de înfrumusețare din țara noastră.

Nu-ți fie teamă să folosești o astfel de terapie pentru că NU există riscuri și nici complicații. Procedura este sigură, este aprobată ca metodă de terapie de FDA (US Food and Drug Admistration are autoritatea legală în reglementarea medicamentelor, produselor cosmetice, alimentare, instrumentelor și aparaturii medicale). Deja criolipoliza este frecvent folosită de vedetele internaționale, ca fiind cea mai sigură și eficientă procedură din lume care ajută rapid la eliminarea grăsimii subcutanate.

Tratamentul de criolipoliză se face în mai puțin de 1 oră. Se aplică de specialistul nostru de la salon – Delia Pintea – care lucrează și la Club Sportiv CSM. Delia Pintea are 7 ani experiență în diverse domenii, este specialist și în reflexoterapie, masaj medical, refacere, remodelare corporală, împachetări corporale și probleme de celulită.

Tratamentul se realizează fără incizie, fără anestezie, poate înlocui în anumite cazuri chiar și liposucția chirurgicală. Principalul avantaj oferit de criolipoliză este lipsa durerii.

Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center îți oferă cea mai bună metodă de eliminare a grăsimii – cu aparatul Criocuum de criolipoliză. Acest aparat promite să topească excesul de celule grase, excesul de grăsime acumulată în timp, fără bisturiu, fără transpirație și fără riscuri! Prin criolipoliză îți ajustezi talia după dorință, îți remodelezi silueta eliminând jumătate din grăsime prin 1-3 tratamente, în ciuda faptului că aceasta nu vroia să dispară prin sport și dietă.

Înghețarea celulelor adipoase contribuie la degradarea acestora, la apoptoza lor treptată și la reducerea țesutului gras, fără ca țesutul înconjurător să fie afectat. Acest tratament la rece, la -10 grade Celsius, este chiar un secret al siluetei.

Te invităm la noi la salon, te poți programa gratuit, aici primești cadou și catalogul cu produse, servicii și lista cu prețuri.

La salon poți afla mai multe lucruri despre tratamente, produse și servicii exclusiviste. La noi se fac frecvent promoții, oferte, se acordă vouchere cadou, se oferă mereu servicii premium la prețuri accesibile. Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți.

Poți ridica catalogul de servicii la salon pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.