Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Accident grav în județ! Un șofer a adormit la volan și s-a izbit de un cap de pod

Un conducător auto a fost rănit grav, ieri 5 noiembrie a.c., în urma unui accident rutier produs pe DN 19A, în localitatea Acâș.

La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19A, în localitatea Acâș. În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 51 de ani, din Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus al direcției de mers.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto.Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. abc Răspunde

    Trebuie să fii inconștient să te urci la volan obosit. Mai înțelegi dacă omul este supărat pe viață dar ce vină are potențiala victimă nevinovată?
    Apropo, de ce nu se scrie nimic despre accidentul cu motocicleta de duminică în intersecția dintre Bujorului și Ana Ipătescu? Mai trăiește motociclistul că avea viteză cam neregulamentară înainte de poc iar bucăți din motocicletă era împrăștiată pe zeci de metri?

  2. Pavel Răspunde

    A fost drogat și beat.

  3. ElSIEa Răspunde

    Poza asta este de vreo 3-4 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.