Ultima actualizare: ieri, 22:08
Locale

VIDEO. Bărbat drogat, aproape inconștient, filmat în municipiul Satu Mare

Noi imagini de-a dreptul halucinante au fost filmate aseară în municipiul Satu Mare. Un bărbat, aparent sub influența puternică a drogurilor, a fost surprins într-o stare semi-inconștientă, în plină stradă.

Pe imagini se vede clar cum bărbatul abia se ține pe picioare și încearcă să-și mențină echilibrul sprijinindu-se de un autoturism. Sătmăreanul care l-a filmat pe bărbat încearcă să poarte o conversație cu acesta însă fără succes.

Reamintim că în urmă cu aproximativ două săptămâni un alt bărbat a fost filmat într-o stare similară, într-o altă zonă a orașului. Mai mult decât atât, zeci de tineri au fost prinși în ultima perioadă de polițiști pe străzile Sătmarului, deținând ori consumând droguri, însă fenomenul pare, din păcate, foarte greu de combătut.

Un comentariu

  1. Carmen Răspunde

    Vad ca si acestia au fost eliberati care au fost prinsi ultima data.Cel care lucra ca badyguard cu salar de max 2000 Ron si si-a tras intr-un an un Audi de 25.000Euro (SM-XXX-NNN) a aparut din nou acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Cimitir profanat în Satu Mare! Zeci de morminte, vandalizate

Peste 50 de morminte din cimitirul de la Burdea au fost profanate, azi noapte. Profanatorii au răsturnat pietrele funerare, le-au...

Închide