Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

VIDEO&FOTO. Bilanțul Poliției: 54 de morminte profanate. Autorii nu au fost prinși

54 de morminte au fost profanate, azi noapte, în cimitirul de la Cap Pod Decebal, din municipiul Satu Mare, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Paula Gabor.

Profanatorii au răsturnat pietrele funerare, le-au călcat în picioare și le-au vopsit cu spray de culoare verde.

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112, la miezul nopții, după care s-au făcut cercetările specifice până dimineață.

Ancheta continuă.

13 comentarii

  1. AN Răspunde

    Nici nu o sa ii prinda niciodata..cine astia…never..
    AUTOR NECUNOSCUT…CLASARE
    nu se pot numi oameni cei ce fac asa ceva

  2. Sm Răspunde

    Și toate astea liniștit in buricul orașului. Jale mare în acest oraș!Paznici? Camere? Ceva? Cât costa un loc de veci 2000-3000lei? Din acești bani nu mai ajunge sa plătiți niște paznici s-au instalat niște camere performante?

  3. Escape Răspunde

    Pe langa 2-3000 lei se mai plateste si taxa anuala, deci chiar ca e revoltator sa nu ai montat vreo 16 camere care ar fi arhisuficient si sa ai noaptea paza. Eventual un caine la care noapte dai liber …. sa speram ca se vor lua masuri

  4. Alex Răspunde

    Ba, scoateti toti boschetarii din vizuine si vedeti care au urme de vopsea pe mana !!!

    • y Răspunde

      @Alex, vopseaua este de la polițai, am înțeles de la căutat amprente. Nu cred că erau boschetari, ăia nu au atâta putere să miște pietre de sute de kile. Mai degrabă ceva derbedei care erau puși pe fapte de vitejie după petrecerea de halouin. Cine face așa ceva nu este creștin, de fapt nu este om pentru că toate religiile cinstesc monumentele funerare. Și tocmai acum s-au găsit!

      • avut Răspunde

        In text scrie destul de clar ca descreieratii aia au dat cu vopsea verde pe morminte. Politia nu da cu vopsea pentru amprente

        • y Răspunde

          Citez din comunicatul Episcopiei Romano-Catolice ……..
          ”Din păcate, acestea nu se mai aflau la fața locului. Sâmbătă dimineața la ora opt poliția s-a întors și a reluat investigarea urmelor – vopseaua galbenă a apărut pe morminte și pietre mortuale în urma procesului de cercetare a urmelor.” – Sursa presasm.ro

  5. adi Răspunde

    astept sa fie felicitati politistii, care stau pe str. Closca cu radarul. Mai de mult umblau pe jos, era patrula de noapte. Era mai multa liniste in oras, de cand umbla cu girofarele noaptea hotii si criminalii danseaza ca la discoteca.

  6. Victor Răspunde

    nu stiu de ce va mirati, astia sunt tinerii de azi, cei care nu o sa va plateasca pensiile!

  7. x-ulescu Răspunde

    Nu mai vrea nici un politist sa fie premiat de primar ??
    Daca nu sunt gasiti autorii , va fi cineva penalizat ??

    • y Răspunde

      X-ulescu, deocamdată nu avem nici măcar vreun inculpat în cazul actriței Dorgai. Sper ca măcar pe descreierații ăștia să-i prindă cineva. Le-aș aplica metoda lui meșterul Manole sau ceva asemănător pentru că cine face așa ceva indiferent de motive nu face parte din specia Homo sapiens sapiens. Și elefanții își cinstesc morții nemaivorbind acum de primate.
      PS. Dacă în centru se întâmplă așa ceva la ce ne putem aștepta la periferie?

  8. Nimeni Răspunde

    Mie mi se pare ca acesta este un act de terorism. Gestul acestor profanatori este menit sa bage groaza in populatie adica sa o tina sub teroare. Fiind un act de terorism ar trebui ca acest caz sa revina celor specializati in astfel de cazuri. Daca azi au profanat “doar” 54 de morminte in viitor vor vrea sa faca ceva si mai si. Inca ceva, ar trebui sa fie evaluate pagubele facute, iar in cazul cand vor fi prinsi vitejii sa li se puna in carca cheltuielile pentru reparatii.

    • y Răspunde

      Nu cheltuielile trebuie puse pe seama lor pentru că au bani, să repare cu mânuța lor delicată și să fie cu public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.