Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Pe jos spre Alba Iulia. Călătorie dificilă pentru careieni: ,,Doi dintre băieți nu mai pot continua”

Careienii care au pornit ieri dimineață pe jos spre Alba Iulia au parcurs deja 90 de kilometri, însă călătoria s-a dovedit a fi una extrem de dificilă.

Careienii au ajuns în municipiul Zalău, după 90 de kilometri parcurși în condiții extrem de dificile. Doi dintre membrii echipei au acuzat probleme medicale și au părăsit grupul.

Careienii vor parcurge nu mai puțin de 270 de kilometri, pentru a ajunge în Orașul Unirii pe data de 1 Decembrie. În prima zi și-au propus să ajungă la Ciumărna, parcurgând circa 90 de kilometri, a doua zi la Tureni, încă alţi 90 de kilometri, iar a treia zi până la Teiuş, astfel încât în 1 Decembrie să ajungă în Alba Iulia.

 

3 comentarii

  1. Chibitz Ioan Răspunde

    ”Drumetii” perpedes au avut se pare mai mare viteza decat cei cu caii !!Sa faci 90 de km/zi pe jos in cateva ore,luand in calcul si timpii de odihna, e ceva tare de tot !! ::)))

  2. Altu Răspunde

    Ăștia sunt superoameni, ținând cont că un om parcurge 5 km pe oră ,mai ales că e drum lung și nu poți menține un ritm ridicat, ăștia au mers 18 ore nonstop. Eu cred că mai merg și cu autostopul

    • Bucurestean Marius Răspunde

      Multumim pentru apreciere! Tu nefiind supraom nu poti mentine acest ritm. Ghinionul tau! In baza unui pariu putem repeta aceasta provocare. Eu zic ca putem 101 km/zi. Astept un raspuns!!!, om destept!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.