Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Vrei să arați mai tânără cu 10 ani fără chirurgie plastică? 

Vrei să arați mai tânără cu 10 ani fără chirurgie plastică? Ai senzația că tenul tău are un aspect palid și obosit? Ai prea multe riduri și semne de îmbătrânire? Acestea încep să apară după vârsta de 30 de ani și acest proces este normal. Se datorează slăbirii fibrelor de elastină și colagen ale pielii, deteriorării treptate a acestora, din cauza vârstei. În tinerețe regenerarea fibroblastelor este normală, dar cu timpul aceste celule ale pielii se regenerează într-un ritm mai lent. La această problemă se adaugă și factorii de mediu – poluarea, fumatul, stresul, radiațiile ultraviolete – care afectează și mai mult tenul. 

Noul tratament facial HIFU – FaceLift PRO de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare te ajută să-ți refaci structura tenului. 

Cu acest aparat cu tehnologie HIFU vei scăpa de riduri și vei avea un chip mai tânăr cu 10 ani. Tratamentul este simplu, nu produce niciun disconfort facial, poate fi aplicat pe toate tipurile de ten.   

Prin tehnologia HIFU se refac fibrele de elastină și colagen, care ajută la îmbunătățirea structurii, elasticității și aspectului pielii. În plus, cu ajutorul acestei tehnologii cu ultrasunete cu frecvențe înalte se creează puncte de coagulare la distanțe egale între fibrele de elastină și se realizează contractarea acestora. Tehnologia oferă un concentrat de energie în straturile profunde cutanate la o temperatură adecvată prin care se regenerează colagenul din piele. De asemenea, printr-un proces de neocolageneză se consolidează colagenul vechi și se stimulează producerea de colagen nou în piele. 

Specialiștii consideră că în mod normal, la persoanele tinere reînnoirea fibroblastelor de elastină și colagen are lor într-o perioadă de 21-28 de zile. Din păcate, din cauza procesului de îmbătrînire, reînnoirea fibrelor de colagen la persoanele care au vârsta mai înaintată, are loc într-o perioadă de timp mai îndelungată, de 40-45 de zile. 

Aparatul HIFU – FaceLift PRO este conceput pentru persoanele cu vârsta peste 40 de ani, care nu sunt mulțumite de aspectul pielii și doresc o reîntinerire facială cu 10 ani. Aparatul HIFU – FaceLift PRO are capacitatea de a oferi o excelentă rejuvenare facială și un efect de lifting facial rapid, intens.  

Aparatul HIFU – FaceLift PRO poate înlocui cu succes liftingul chirurgical. Este un tratament non-invaziv, aprobat FDA, nu produce durere. Se aplică pe față, pe gât, pe decolteu. Reușește să elimine ridurile de pe toate aceste zone, mai ales ridurile de pe frunte, perioculare, de pe pomeți, din jurul gurii și din jurul nasului. Astfel chipul va avea un aspect mai frumos, va fi reîntinerit cu câțiva ani. Un tratament complet durează 60 de minute. 

Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a beneficia de ofertele și promoțiile noastre. La salon: 

  • Te poți programa gratuit. 
  • Clienții fideli au reduceri substanțiale.
  • Primești cadou un catalog cu produse, servicii și prețuri. 

Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe Facebook și pe site.

Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla la timp toate noutățile, ofertele și promoțiile de la salon. 

Programări la telefon: +40756045281. 

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.