Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

Minore exploatate sexual în județul vecin. Două tinere pentru 200 de lei!

Minore exploatate sexual în județul vecin.  Polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate din Sălaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea  D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict un bărbat, din Zalău, bănuit de comiterea infracţiunilor de  trafic de minori şi trafic de persoane. Acesta a fost reţinut.

La data de 22 noiembrie  a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj, sub coordonarea  D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Sălaj, au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Zalău, un bărbat de 29 de ani, din Zalău, care recruta două minore, în schimbul a 200 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi bărbaţi la o pensiune din municipiu. Asupra acestuia au fost găsite şi ridicate un telefon mobil, o cartelă şi un bisturiu chirurgical, folosite în activitatea infracţională.

Din cercetări a reieșit că în perioada august 2017-noiembrie 2018, bărbatul ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani,  pe care le exploata sexual în diferite locaţii cu regim hotelier, de pe raza municipiului.

Cel în cauză fost reținut, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor  de trafic de minori şi de persoane.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate Cluj şi Bistrița Năsăud.

Sursa: Poliţia Română

9 comentarii

  1. Marcelino Răspunde

    Sunt rețele care provin din Maramureș iar dacă va chinuiți olecuță pe strada Petofi deasupra pizzeriei Marcelino este bordel in toată regula. Zero trei la interfon și contra cost primiți și pizza.

  2. Unu Răspunde

    E plin dr bordeluri și curve în Municipiul Satu Mare : P-ța Nicolae Titulescu nr. 13, lângă stația Peco Petrom, e plin de anunțuri de curve pe site- ul publi 24 sm – Matrimoniale, apoi lângă magazinul Someșul, bloc T4, prima scară interfon formezi 35, etc., etc., domnule Inspector șef al I.P.J. Satu Mare- Stan Sorin Daniel, precum și actual împuternicit al Șef Poliția Municipiului Satu Mare – Pop Florin, luați urgent măsuri !!!

  3. Szuper primar Răspunde

    Pe autobuzele tras urban cu reclama dansului lipsește afacerea cu prostituate și travestiți ca are și un astfel de exemplar in colecția de țigănci, minore și rechini. La suprafața este Pizzeria și afacerea cu termopane second dar Adevărații bani se fac din bordelul cunoscut de mai toți cei ce ii frecventează locația ca hai S-o zicem pe cea dreapta: cui ii pasa de cea mai jenanta pizza din oraș când poți servi ceva mult mai riscant și delicios in camerele dansului. Atenție însă: este full de relații omu, inclusiv gorile și țigani interlopi care ii țin freș inventarul de curve jenante.

    • Bogu Răspunde

      Dar ce infromat esti? Scuze ca scriu si te deranjez la aceasta ora tocmai cand esti la masa. Cu ce e pizza?

  4. Geo Răspunde

    Cu multa m…e Bogule dar cu ce altceva ???

  5. marian Răspunde

    Da voi de unde stiti unde si ce curve sunt ?
    Nu inseamna ca ati fost ,sau ati avut ceva prieteni ce au fost ?
    Mai nebunilor ,stati linisitit ca ati mers acolo si acum sunteti destepte ! :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.