Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Vrei să scapi rapid de grăsime și să ai un corp mai sănătos? Iată ce poți face

Eximia reprezintă un aparat de ultimă generație care cuprinde un set de tehnologii combinate, capabile să ofere cele mai bune rezultate de slăbire localizată și reducere a celulitei în conformitate cu așteptările fiecărui client în parte. 

Conceptul Eximia menține atenția utilizatorilor prin intermediul tehnologiilor inovatoare care au fost concepute să ofere cele mai rapide și eficiente soluții pentru corectarea multor probleme estetice corporale. Eximia este “Cel mai bun aparat de slăbit din 2017”.

La Salonul  de înfrumusețare Pearl Beauty Center se folosește aparatul Eximia HR77 Platinum care a fost produs după Eximia și care este o variantă și mai avansată a acestui concept, are tehnologii care permit o evaluare și rezolvare a problemelor pielii și mai bună, în ceea ce privește acumulările de țesut adipos și celulită.

Prin tratamentele de remodelare corporală cu Eximia HR77 Platinum rezultatele sunt extraordinare.

Conceptul Eximia ajută la remodelarea corporală și reducerea celulitei cu până la 95%. În acest fel oferă satisfacție clientului, acesta pleacă mulțumit de la salon pentru că aspetul pielii este vizibil îmbunătățit. Acest concept este ușor de înțeles de orice client, el oferă garanția că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

La salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare se fac tratamentele Magic 7 și All în One cu Eximia HR77 Platinum, prin care se obține:

  • Reducerea volumului de țesut adipos
  • Eliminarea celulitei.

Aceasta presupune un număr de 7 proceduri, în mod normal fiind necesare 6 ședințe de tratamente pentru cele mai bune rezultate.

În plus la acest salon se fac și alte tratamente pentru slăbire localizată:

  • Împachetări corporale cu produse de brand Bruno Vassari. Bruno Vassari este “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale al anului 2017”.
  • Tratamente de criolipoliză cu aparatul Criocuum prin care se realizează îngheațarea celulelor adipoase la -10 grade Celsius și eliminarea lor prin metabolism. Prin 3 proceduri se reduce stratul de grăsime cu 45%.

Aparatul Criocuum a fost conceput de TermoSalud, o companie din Spania renumită în producerea de dispozitive performante pentru saloanele cosmetice și de înfrumusețare, în întreaga lume. Dispozitivul Criocuum face parte din oferta BeautyOne – importator numărul 1 în clasament, de aparatură hi-tech, în țara noastră.

Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a te programa gratuit și a primi cadou catalogul cu produse, servicii exclusiviste și prețuri.

La noi la salon ai posibilitatea de a face tratamente super-eficiente și beneficia de servicii premium la prețuri accesibile.

Clienții fideli au reduceri substanțiale.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre promoții, vouchere gratuite și oferte avantajoase.

Ne poți găsi și pe Facebook și pe site.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.