Ultima actualizare: azi, 13:26
Locale

Creștere spectaculoasă a traficului pe Aeroportul Satu Mare

Traficul de pasageri de pe Aeroportul Satu Mare a crescut semnificativ în acest an. Creșterea este pe segmentul intern, respectiv de cu 39,81% mai mult față de aceeași lună a anului 2017. 
,,Luna octombrie a acestui an a adus 3 surprize la Aeroportul Satu Mare: suplimentarea zborurilor de la și spre Londra, o creștere semnificativă a traficului intern, spre București și o creștere spectaculoasă a traficului în comparație cu luna octombrie a anului trecut”, anunță conducerea Aeroportului Satu Mare, într-un comunicat de presă.
Mai mult decât atât, au fost suplimentate și cursele spre Londra, cu un grad de ocupare de peste 90 la sută.
,,Compania Wizz Air a crescut frecvențele de zbor spre Londra Luton, de la 2 la 3 curse săptămînale, iar acestea sunt operate în zilele de marți, joi și sâmbătă. Mai mult chiar, compania aeriană deja a anunțat tot în această lună că din martie 2019 va suplimenta la 4 frecvențe săptămânale zborurile spre capitala britanică. În această lună gradul de încărcare a fost de 92,4%, față de 86,82% în octombrie 2017”, se mai arată în comunicat.
În total, traficul de pasageri a crescut cu 22,66% în raport cu octombrie 2017. În perioada ianuarie – octombrie 2018, față de aceeași perioadă a anului 2017, creșterea traficului se ridică la 17,87%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vrei să scapi rapid de grăsime și să ai un corp mai sănătos? Iată ce poți face

Eximia reprezintă un aparat de ultimă generație care cuprinde un set de tehnologii combinate, capabile să ofere cele mai bune...

Închide