Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Becali a pus ochii pe ,,noul Gardoș”. Sătmăreanul Adrian Rus, fundașul central dorit de FCSB

Patronul FCSB pregateste deja campania de achizitii din iarna! Forma buna a lui Sepsi Sf. Gheorghe nu l-a lasat indiferent pe Gigi Becali, singurul patron cu dare de mana din Liga 1. Acesta a pus ochii pe fundașul covăsnenilor, sătmăreanul Adrian Rus, pe care îl vede drept cea mai bună variantă pentru apărarea vicecampioanei.

Adrian Rus (22 ani), fundasul central supranumit deja “noul Florin Gardos”, este una dintre țintele lui Gigi Becali. Sătmăreanul s-a remarcat la nationala de tineret, fiind titular in duelurile cu Bosnia, Portugalia si Tara Galilor si punand umarul decisiv la calificarea la Europeanul de anul viitor. In ultimele 3 sezoane, el a evoluat la Balmazújvárosi FC, in liga secunda maghiara, iar in actuala editie a jucat 6 meciuri pentru Sepsi, toate ca titular, impresionand prin forta (1,89m, 81 kg) si siguranta.

Chiar daca a primit cetatenia maghiara, Rus a decis sa reprezinte Romania la nivel de nationala, fiind nascut la Satu Mare. El este cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, dar se pare ca oficialii covasneni nu s-ar desparti de el pentru mai putin de 1.000.000 de euro. Rus ar fi intrat si pe radarul lui CFR Cluj, dar si a unor cluburi din Germania si Ungaria, iar Federatia Maghiara de Fotbal incercand in continuare sa ii ofere un loc in nationala de seniori a tarii vecine, daca nu va fi convocat de Contra la reprezentativa Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.