Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Cineplexx, în curând la Satu Mare. În incinta noului Shopping City

Shooping City Satu Mare s-a deschis în această dimineață, iar cele 85 de magazine și-au așteptat primii clienți cu oferte exclusive și o sumedenie de surprize. Noul mall NEPI este aproape complet, cireașa de pe tort, și anume cinematograful, urmând a se inaugura la începutul anului viitor.

Se lucrează intens pentru a deschide și ultima mare componentă a noului Shopping City Satu Mare. Lanțul de cinematografe internațional cu sediul în Austria, Cineplexx, continuă să își extindă prezența pe piața internațională, iar la începutul anului viitor va intra, pentru prima dată, pe piața din România. Astfel,  în primul sfert al anului 2019, primele două cinematografe vor fi inaugurate în București si la Satu Mare, în incinta mall-ului NEPI Rockcastle.

Aici va funcționa noul cinematograf

Cineplexx și-a asumat un rol de conducere în întreaga regiune a sud-estului Europei în ceea pe privește tehnologia cinematografică, în special în ceea ce privește proiecțiile laser, 3D, IMAX®, tehnologie laser Dolby VisionTM și tehnologie sonoră de ultimă generație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.