Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Asistații social, scoși la muncă în Satu Mare

Asistații sociali din municipiul Satu Mare au fost scoți la muncă în oraș, fiind puși să facă curățenie pe strada Arinului.

“Toți cei care primesc ajutoare sociale vor trebui să muncească pentru acești bani, iar acțiunile de ecologizare în care vor fi implicați vor continua”, a spus primarul Kereskenyi Gabor

În total, 58 de persoane beneficiază în Satu Mare de ajutor social.

8 comentarii

  1. IOANA Răspunde

    BRAVO DL PRIMAR ….. ASA TE VREAU ……………TREBUIA DE MULT , DAR NICI ACUM NU-I TARZIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Tibi Răspunde

      Si pe prietenul Tar cand il scoate la produs si el primeste “ajutoare” de la statul roman?

      • Rodica Răspunde

        Am impresia ca nu te-a auzit nimeni ! Nu sare nici unul sa-ti raspunda . La udmr totul e legal , pe bune , sunt cei mai ……..cinstiti parlamentari pe care i-a avut Romania , de aceea au fost mereu la conducere , ba cu psd , ba cu pdl , ba cu pnl , depinde cum au avut interesul sa-si … vanda voturile ! De-aici si viziunea lor ba socialista , ba liberala , ba conservatoare , asa ceva nedefinit sau o cacialma din toate .(A propos a avut cineva curiozitatea sa citeasca statutul acestei uniuni -era sa zic …adunaturi , da mi-am revenit repede – sa ne spuna care este ideologia lor , sau e la secret?) . Da te ajut eu tot cu o intrebare – care din firmele lui Tarr ? Sau a cata din ele ? Sau toate ?

  2. cineva Răspunde

    In sfarsit . Poate asa vor afla ce gust are painea castigata prin munca.

  3. Garuboz Răspunde

    Rodica cred ca s-o spanzurat cei doi avortoni ai Ciocciolinei .Dumnezeu sa-i ierte si sa hodineasca in pace!

    • y Răspunde

      @Garuboz, tu de ce crezi că ar trebui să comentăm și să răspundem la afirmațiile unuia care se trage dintr-o familie formată din doi bărbați, Decebal și Traian?

  4. 007 Răspunde

    Dincolo de NORMALITATEA responsabilizarii cetatenilor ce primesc ajutoare sociale, fata de banul public platit de noi toti si prin aceasta actiune,este tot atat de grav neresponsabilizarea cetatenilor in ceea ce priveste OBLIGATIVITATEA depozitarii gunoaielor in zonele cu acest specific .
    Si aici ma refer la o zona ( cate oare sunt in acest oras?) din pozele de mai sus,adica la apendicile de varianta acces, intre str,Fagului si str.Arinului(prin zona fostului teren de handbal IPA)unde cetatenii din jurul acestor strazi arunca toate mizeriile, in orice loc, insa nu la ghena de gunoi ,care este la 10 metrii de aceasta infecta zona.Oare politia locala nu este interesata sa gaseasca cine arunca aceste mizerii ,se aude d-le Chisluca?Spun ca nu ,desi aproape zilnic masina politiei locale este parcata langa aceste mizerii,politistii servind cate-o cafea la barul de langa ghenele mai sus mentionate.Aceasta zona NU A FOST IGIENIZATA,ASFALTATA si/sau intretinuta de cei abilitati in acest an,desi sunt aproape sigur ca in facturi apar lucrarile executate si ca atare platite de primarie.Ce spuneti d-lor de la primarie de aceasta zona A NIMANUI, care seamana PERFECT cu SIRIA dupa bombardament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.