Ultima actualizare: ieri, 21:03
Locale

Concert Cargo la Satu Mare, pentru susținerea Olimpiei. Donații pentru club și tombolă cu premii

Surprizele plăcute continuă să vină dinspre Voluntarii Olimpiști și Olimpia MCMXXI: după un tur de campionat fără pași greșiți, după acțiuni care au vizat în special copiii, atât în municipiu cât și în județ, fanii care trăiesc fiecare clipă în galben și albastru s-au gândit să încheie anul „en-fanfare”.

Și pentru că e binecunoscută relația de amiciție dintre Olimpiști și cei de la trupa de rock Cargo, duminică 9 Decembrie, ora 19, la Club Nox (centrul nou, Casa de Cultură a Sindicatelor) va avea loc Petrecerea de sfârșit de an a Olimpistilor sătmăreni, petrecere care va găzdui și un concert al binecunoscutei trupe timișorene.

Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar conform celor declarate de organizatori, toate încasările vor fi folosite pentru finanțarea returului de campionat.

La același eveniment se vor strânge donații pentru club, cei care donează putând participa la o tombolă cu premii constând în fulare Olimpia și Cargo, mingi și viniluri cu ultimul hit Cargo: Românie te strig!

De urmărit acest proiect care în mai puțin de un an a crescut cum puțini se așteptau și promite pentru viitor. Hai Olimpia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Incendiu de amploare la o hală de producție din municipiul Satu Mare

Nu mai puțin de 23 de pompieri au intervenit ieri, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru...

Închide