Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTOGALERIE. Incendiu de amploare la o hală de producție din municipiul Satu Mare

Nu mai puțin de 23 de pompieri au intervenit ieri, cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru lichidarea unui incendiu de amploare izbucnit la o hală de producție de mobilier din municipiul Satu Mare.

Forțele de intervenție au reușit localizarea rapidă a flăcărilor, împiedicând propagarea acestora la construcțiile învecinate. În urma evenimentului au ars: structura de lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 200 mp și materialele combustibile din interiorul halei și s-au degradat mai multe utilaje de prelucrare a lemnului.

Incendiul, anunțat la ora 06:10, a izbucnit, cel mai probabil, la hornul unei sobe cu acumulare de căldură, amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din structura acoperișului.

Sursa – ISU Satu Mare

Un comentariu

  1. Adi Răspunde

    Toate site-urile de stiri din Satu Mare au preluat stirea asta…nu stiu de unde dar acelasi text aceleasi date neclare.Portal SM te declari un site cu pretentii…daca e asa fa o actualizare la stirea asta si spune unde a fost acest incendiu…firma sau localizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.