Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Eleve atacate și mușcate de un câine, în zona Podului Golescu

Două eleve, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, au fost atacate și mușcate de un maidanez în zona Podului Golescu din municipiul Satu Mare. 

Una dintre eleve a fost atacată la începutul acestei săptămâni, mai exact în dimineața zilei de luni, în timp ce mergea spre școală. Adolescenta a fost mușcată de gambă și a suferit răni extrem de serioase, fiind transportată, de către mama sa, la Unitatea de Primire Urgențe pentru îngrijiri medicale.

În această dimineață, o altă elevă a fost mușcată, de același câine, pe digul Someșului. ,,Fiica mea a fost atacată lângă magazinul Lidl, iar azi dimineață colega ei a fost atacată și mușcată de același câine, tot în zona Podului Golescu, pe dig. Câinele este unul mare și extrem de periculos și se află în acea zonă în fiecare dimineață”, a declarat, pentru Portal SM, mama adolescentei ce a fost atacată și mușcată luni dimineață.

Cele două eleve sunt colege la Școala nr. 7 din municipiul Satu Mare. ,,După acest incident eu o duc pe fiica mea la școală cu mașina, însă sunt foarte mulți elevi care învață la aceeași școală și sunt nevoiți să meargă prin acea zonă în fiecare dimineață”, a mai declarat mama adolescentei.

 

16 comentarii

  1. Tineriada Răspunde

    Or fi zis elevele ceva, or fi injurat, au suflet si cainii vagabonzi etc.

    • iubitor de animale umane Răspunde

      sigur ai dreptate, au injurat-o de mama si cainele s-a suparat, ce proasta esti fa, te stiu

      • Tibi Răspunde

        Era cainele lu’ Cozma, nu prea ia iesit campania cu “calare de centenar”. Tot mai bine ii sa aruncam cu cacat in cei de la conducere.

  2. Satmarean Răspunde

    Acesti caini vagabonzi sunt peste tot in oras, cei mai multi in apropierea digului. Sunt o gramada si in apropierea podului de fier si acestia sunt la fel de agresivi…Ar fi cazul ca autoritarile locale sa ia masuri macar acum dupa ce s-au intamplat aceste incidente neplacute, pentru ca la noi asa se procedeaza de obicei, trebuie sa se intample ceva rau si doar dupa aceea ne intereseaza problema respectiva.

  3. Crăciun gabriela Răspunde

    Bună una dintre ele este fica mea a fost muscata luni pe podul golescu foarte rău a mușcat-o la gambe e sub tratament, eu nu am nimic cu câini dar e forte grav ce se întâmplă, circula foarte mulți oameni pe jos în Satu Mare și sunt foarte mulți câini vagabonzi, sunt de vina și oameni care au câine și ai arunca pur și simplu în strada, rog oameni competenți sa ea masuri sa facă ceva în acest caz sau trebuie sa se ajungă la ceva mai grav.

  4. Jan Răspunde

    Ciinii sint agresivi ca sint morti de foame.
    Vinovati de existenta ciinilor sintem noi oamenii.
    De ce nu sint ciini vagabonzi in lumea civilizata ?
    Daca tot sint prezenti in viata cotidiana, ce-ar fi ca si noi sa le aruncam lor o coaja de piine in loc sa o aruncam la container ?
    Intreb doar !

  5. mirciulica Răspunde

    stire falsa!

  6. satmarean Răspunde

    Deci stimați sătmăreni, umblați cu cojile în buzunar dacă vreți să nu fiți mușcați de câini !!! Că Primăria nu vede, nu știe deși chiar și în centru e plin de câini.

  7. Vili Răspunde

    Buna!
    Stirea este cat se poate de adevarata. Saptamana trecuta pe dig tot in aceasta zona fiica mea si prietena ei au fost atacati de un caine. Dupa relatarile lor cainele era agresiv si infricosator, ii urmarea la distanta mica o portiune pe dig maraind.

  8. Rzi Răspunde

    Asta e de cand le-au dat drumul din lagărul de la dara tot orașul e plin de câini până nu vor mai mușca mai multi oameni nu se va face nimic

  9. y Răspunde

    Nu vă mai agitați atâta. De ce au unii impresia că autoritățile vor să ia măsuri. Că ar trebui nu încape îndoială. Dar până când nu va fi mușcat de “moștenirea de familie” siti menajerul sau vreun boss nu se vor lua măsuri în veci. Apoi dacă mușcă pe careva ștab de bijuterie să vedeți voi exterminare!

    • Lili Răspunde

      Punem fotografii cu stabii prin oras pe unde sunt maidanezii sa ii “recunoasca” cand trec unii pe langa altii???

  10. Ionica Răspunde

    Eu merg cu bicicleta pe dig tot timpul. Sunt 4 caini intr-o haita langa statia de taxiuri de la finante. Si eu am fost atacat de vreo 2 ori. Oare primaria nu are de gand sa ia masuri pana cand cineva va fi ranit grav sau mai rau.

  11. NicU Răspunde

    @Ionica. Si eu eram tot cu bicicleta ieri si probabil aceiasi 4 caini m-au fugarit imediat cum am trecut de podul de fier pana la podul decebal.peste 1 ora, cand m-am intors, erau sub podul decebal si 2 dintrei ei s-au aruncat iarasi asupra mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.