Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Accident teribil. A intrat cu maşina într-o casă! Şoferul, “scos bucăţi”

Accident teribil azi noapte în Seini provocat de un șofer de 19 ani din Bixad! Aflat la volanul unui autoturism de teren, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o casă. În urma impactului a decedat pe loc. La faţa locului au intervenit pompierii din Maramureş. Potrivit martorilor, şoferul “a fost scos bucăţi” din maşină iar bolidul avea o viteză de circa 200 km/h.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Maramureș, accidentul a avut loc azi dimineață, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini, în urma căruia un tanar de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în comuna Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat.

Verificările poliţistilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut.

Polițiștii continuă cercetările.

25 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Așa că trebuie daca goniți cu 200km , tineri smecherasi care sfârșesc într-un costiug.
    Cum o sa se simtă mama ta când vede că ești adus acasă intre 4 scânduri?

    • Szandokan Răspunde

      Desi n-ai crede ca victima avea creier din poze reiese ca ceva materie cenusie totusi si-a imprastiet baietu in urma frumosului impact….ramane de stabilit daca neuronii erau conectati corect la restul cadavrului.

  2. altu fara bmw Răspunde

    Nu se mai termină odată? Putea să omoare oameni nevinovați, inclusiv pe cei din casă în somn. Și cu permisul suspendat! Revoltător este puțin spus!

  3. Cacaduc Răspunde

    Din boxe suna “Hai in BMW, hai in avion si la chilotei sa-ti bag un milion”. In avion ai fost la 200, au zburat si tiglele de pe casa.

    Pacat, mare pacat, Bixadul si imprejurimile va fi o zona locuita de o natie/subspecie pe cale de disparitie. Veti intra in istorie langa incas.

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Slavă Domnului că n-a murit niciun nevinovat (pietoni, pasageri etc.).
    Iar cine caută senzații tari, până la urmă le găsește.
    Totuși, ce o fi în capul oamenilor maturi care lasă asemenea mașini pe mâna tinerilor fără experiență și dornici de bravadă?

  5. x-ulescu Răspunde

    Selectie naturala ….. poate ca asa s-au salvat alte vieti .. ca la stilu asta de condus …pana la urma omora pe careva ….

  6. sebi Răspunde

    ce bine că n-a fost bmw că și așa comentează niște imbecili .

  7. Ciudatu' Răspunde

    Un cretin mai putin! E bine ca nu a omorat pe nimeni!

  8. Decebal Răspunde

    Da intradevăr, dacă intra pe contrasens și se izbea de o mașină in care se afla o familie nevinovată, care mergea la corindat.

  9. Nae Răspunde

    Sa-i fie tarana usoara, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace la dreapta lui.

  10. Vasile vasile Răspunde

    Un copil fara minte, la fel ca parintii care i-au incredintat bolidul sa il conduca avand permisul retinut. Sper ca parintii sa nu aiba nimic de isi reprosat….

  11. Nimeni Răspunde

    Ceva lipseste in toata povestea asta. Cred ca ar trebui aflat mai multe despre acest tanar, daca frecventa sau nu anumite cercuri, daca se droga sau nu, daca tranporta sau nu anumite marfuri ilegale, daca a participat sau la niste curse de masini, pe scurt cu ce se ocupa el. Chiar un tanar de 19 ani se gandeste la viata lui asa ca mi-as fi dorit o analiza mai detaliata.

  12. unnu Răspunde

    bine ca nu mai omorat pe nimeni si la casa langa perete nu a domit nimeni asta face smecheria

  13. Dreptate Răspunde

    Cele mai proaste si gunoaie masini sunt BMW.
    Noi mecanini ne imbogatim dupa ele…asa ca spor la cumparat de gunoaie.
    Ha ha ha prostiilor!!

  14. Nimeni Răspunde

    Daca ma gandesc mai bine, acum multi ani, am mai intalnit un astfel de caz cand un tanar beat fiind si-a pus in gand sa se sinucida. Atunci trei insi abia am reusit sa-l imobilizam pana a venit politia sa-l preia. Cred ca tipul asta a consumat ceva, s-a urcat in masina, a lovit indicatoarele din Orasu Nou si apoi a sfarsit in Seini asa cum se stie. E trist sa vezi cum se curma o viata de tanar, problema e ca pune in pericol viata altora care n-au nicio treaba cu dramele lui bahice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.