Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO. Tânărul mort în accidentul din Seini avea 19 ani și permisul suspendat

Georgian B., în vârstă de 19 ani, ce a murit în accidentul din Seini, era din comuna Bixad, iar anul acesta a terminat Liceul Tehnologic ”Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș.

Polițiștii rutieri din Maramureș precizează că permisul de conducere al tânărului ar fi fost reținut.

Reamintim că un accident teribil a avut loc azi noapte în Seini, provocat de tânărul din Bixad. Aflat la volanul unui autoturism de teren, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul mașinii și a intrat într-o casă. În urma impactului a decedat pe loc. La faţa locului au intervenit pompierii din Maramureş. Potrivit martorilor, şoferul „a fost scos bucăţi” din maşină iar bolidul avea o viteză de circa 200 km/h.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Maramureș, accidentul a avut loc azi dimineață, la ora 04.25, pe strada Victoriei din Seini, în urma căruia un tanar de 19 ani şi-a pierdut viaţa. Tânărul, domiciliat în comuna Bixad, judeţul Satu Mare, conducea pe direcţia Satu Mare – Baia Mare.

Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat.

Verificările poliţistilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut.

Polițiștii continuă cercetările.

7 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Nu as zice ca este “autoturism de teren” dar avand in vedere f.multe articole publicate de neprofesionisti, trecem cu vederea. Chiar toti puteti redacta si publica asa , la liber, nu verifica nimeni ci se arunca asa pur si simplu stiri absolut neverificate ?. Sunt consternat……..

  2. Ghituca Răspunde

    Ai dreptate, sa zice jiep la oseni. Si nu a murit, o crapat tat in el cand so zdrobit cu jiepul de vaioaga.

  3. Creter Răspunde

    Este adevarat il cunos Mio fost coleg el este Dumnezeu sal ierte cine are chef de caterinca punetiva in Loku familiei sa va vedeti copilu mort de Sarbatori Ce ati face

    • Ciudatu' Răspunde

      Si tu ai trecut prin scoala, ca valiza prin gara! In loc sa bati campii, mai bine invatai sa scrii! Eh, da’ la voi nu prea se poarta inteligenta, o inlocuiti cu figuri, grandomanie si marlanie ieftina! Rezultatele, se vad!

    • y Răspunde

      Dacă este scris la mișto de cineva din redacție e cam slăbuț. Dar dacă a scris careva pe bune e trist, foarte trist. Unde ai fost măi handicapatule în timpul școlii? La birtul de la colț? Nici copii din Secuime nu reușesc să măcelărească limba română în halul ăsta! Dar poate acuși vom afla că are și diplomă. La Spiru Haret.

  4. altu fara bmw Răspunde

    Măi nu mai comentați, serios! Comentariul anterior explică multe. De Crăciun, @Creter stai cu familia dacă încă nu ai aflat. De Revelion ai timp berechet la buli! Bine că nu a omorât alt om nevinovat. R.I.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.