Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Centura Careiului, aproape finalizată. Inspecţie a şefului CNAIR

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, împreună cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR), Narcis Neaga și primarul orașului Carei, Eugen Kovács au efectuat, vineri, o vizită de verificare a stadiului de terminare a centurii de ocolire a Careiului. 
Centura de ocolire a Careiului se află în stadiul de finalizare, inaugurarea ei urmează a se produce în aproximativ două săptămâni. Domnul director al CNAIR, Narcis Neaga s-a declarat mulțumit de calitatea lucrărilor și a felicitat constructorul pentru acest lucru și pentru rapiditatea cu care s-a lucrat.






4 comentarii

  1. y Răspunde

    Felicitări pentru rapiditatea cu care s-a lucrat ????? Măi să fie ! Dacă mai trebuia iată încă o dovadă că ăștia trăiesc pe altă planetă dacă nu în altă dimensiune. Data viitoare nu vă grăbiți, vă implor.

  2. Jan Răspunde

    Parca mai deunazi nu erau bani pentru finalizarea investitiei iar acum e terminata.
    Ce-i si cu informatiile astea…!
    Oricum salutam cum se cuvine aceasta realizare.

  3. satmareanul Răspunde

    Felicitari domnule primar dvs.si colaboratorilor implicati !

  4. Viorel Răspunde

    Ar trebui acoperit pana la deschidere indicatorul “spre SatuMare ” la sensul giratoriu dinspre Petresti,ca toate masinile din alte judete- care nu cunosc situatia si predominant seara- o iau pe drumul de ocolire. Exact cum arata indicatorul. Ca peste 100 m sa apara indicatorul intrarea interzisa. Si se intorc cu zecile seara , in intuneric, frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.