Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Clădiri emblematice, îmbrăcate în tricolor și emblema Centenarului!

De Ziua Națională a României, Primăria Satu Mare a îmbrăcat mai multe clădiri reprezentative din centrul orașului în tricolor și emblema Centenarului!

Tricolorul a fost proiectat pe Palatul Administrativ, Casa de Cultură a Sindicatelor sau Biblioteca Județeană. Tot Primăria Satu Mare a pregătit pentru această seară două concerte deosebite, Elena gheorghe și Phoenix. Seara se va încheia cu un joc laser și foc de artificii.

9 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Rodica, draga mea… E bine asa? Un ungur trebuia sa faca si asta…

  2. Rodica Răspunde

    Raul , fara dragul meu , doar n-o sa-mi spui acum c-a stat primarul toata noaptea langa proiector pentru efectele de pe cladiri ! Ar fi bine daca te-ai informa putin , cui i-a apartinut ideea si cine s-a ocupat s-o puna in practica ; asa cum am mai spus candva , actualul primar culege niste ….roade care nu i se datoreaza exclusiv lui ! Asta vad ca e greu de priceput ! O fi avand si el meritele lui , ca orice om (sau nu) , dar de aici si pana la a-i atribui toate meritele lui e cale lunga . Da , poate-mi spui daca l-ai vazut in calitate de primar , sau ca simplu cetatean , participand la evevnimentele dedicate centenarului ? Nu de alta , da nu si-a facut simtita prezenta , avand directiva de partid ! Concluzia e una singura , indiferent de ce vor posta toti frustratii(inclusiv cei sexuali) ROMANIA a sarbatorit 100 de ani in granitele ei actuale , spre disperarea si regretul unora ! La multi ani Romaniei , pentru urmatoarea suta de ani !

    • Vatra Romana Răspunde

      Doamna draga! Semnul exclamarii, punctul, virgula, semnul intrebarii se pune dupa ULTIMA LITERA!! Nu trebuie lasat spatiu liber… Cred ca faceti parte din generatia comunista care nu stie sa respecte aceste reguli! (vezi cum scrie dragnea si ceilalti cretini din parlament… asa cum scrie tanti Rodica…) Nu am asteptari mari de la acesti oameni…
      Rodica, ce sarbatoresti? Salariul de 2000 de euro? Autostrazile care strabat toata Romania? De ce esti mandru? De politicienii condamnati, de penali care ne conduc? Chiar vreau sa stiu de ce esti mandra? Poate ne ajuti…

      • abc Răspunde

        Doamna este mândră, face parte din categoria care trebuie să fie mândră cu astfel de ocazii. Foarte bine. Problema este că nu judecă sau judecă șchiop. N-ai ce să-i faci. Dacă este român și Dragnea e bun, fură pentru noi, e jmeker etc. Ponta nu mai e bun că după ce a pierdut alegerile prezidențiale în mod cu totul și cu totul accidental s-a aflat că de fapt e italian și străbunicul a venit în zona Timișoarei să lucreze la drumuri. E Ponte nu Ponta, deci biudoș. Afară din pesede.

    • y Răspunde

      Doamna @Rodica, așa cum scrie aici și @Vatra Romana, dacă se inaugura de exemplu autostrada Târgu Mureș -Iași de Centenar era ceva. Atunci spuneam jos pălăria. Dar noi am fluturat niște steaguri, bannere și alte chestii până la urmă ieftine, stereotipii. Mie mi groază să spun dar recomand să scoți caietul și creionul și pregătește-te să faci notițe la cum se comemorează/sărbătorește ceva. Fii atentă la Viktoras de Ungaria în 2020. Să nu am dreptate. Pentru că clasa joastră “minunată” de politicieni e praf în comparație cu de ce este el în stare. Nimeni, absolut nimeni nu a împiedicat să se poată sărbători Centenarul așa cum se cuvine. Atâta au fost în stare minunații. Ție nu ți-a fost rușine că avioanele F16 luate de la portughezi și reșapate nu au putut decola de 1 Decembrie din cauza frigului? Mie da. Ce crezi Putin mai râde de noi. Eu cred că da. Asta ar trebui să te procupe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.