Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Donație către Secția de Pediatrie a Spitalului Județean și cadouri pentru micuții pacienți

Gest nobil făcut, acum, în preajma Sărbătorilor Crăciunului, de Fundatia Hans Lindner Satu Mare.  Prin programul Raza Speranței, Fundatia Hans Lindner a donat secției Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență mai multe obiecte de folosință îndelungată, și anume un frigider, un cuptor cu microunde și mai multe seturi de veselă.
De asemenea, cu sprijinul unor cadre didactice de la Școala Gimnazială Octavian Goga din municipiu, a elevilor din această unitate, au fost oferite celor mai mici pacienți aflați interenați în Spiatalul Județean diverse cadouri.
Prezent la această acțiune, Tiberiu Koczinger, directorul Hans Linder Satu Mare a declarat: “Famila Hans Linder este și va fi și în viitor, alături de oameni, de copii aflați în suferință. Azi suntem alături de copiii internați la Pediatrie, dar vom veni și în viitor. Tuturor, pacienților, aparținătorilor, personalului medical de la SJU Satu Mare, le urăm din suflet Sărbători Fericite!”
La rându-i, Adrian Marc, managerul SJU Satu Mare le-a mulțumit celor de la Fundația Hans Linder pentru organizarea acestei acțiuni. “Mulțumim Fundației Hans Linder pentru gândurile bune, pentru gesturile pe care le-au făcut pentru pacienți, beneficiarii acestei acțiuni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.