Ultima actualizare: azi, 23:18
Locale

FOTO. Maşina împotmolită în gazon aparţine unui fost poliţist!

Maşina împotmolită în gazon aparţine unui fost poliţist, au precizat, pentru PortalSM, persoane care cunosc autoturismul.

Potrivit acestora, maşina înmatriculată în Marea Britanie ar aparţine unui fost poliţist care a fost dat afară tocmai pentru că ar fi comis un accident de circulaţie aflat sub influenţa alcoolului şi a dus organele de cercetare în eroare afirmând că ar fi condus altcineva.

Se pare că autoturismul nu are nici verificare tehnică sau asigurare valabilă şi că circulă ilegal în ţară din anul 2011.

Amintim că un şofer „viteaz” a rămas, cu maşina, la propriu, împotmolit în parcarea noului mall Satu Mare Shopping City.

El a încercat fie să parcheze pe spaţiul verde, nefiind suficiente locuri de parcare, fie a încercat să treacă din parcare în benzinărie pentru a scăpa de ambuteiaj. Doar că, a rămas împotmolit cu maşina pe spaţiul verde.

Imaginea a fost surprinsă de un sătmărean şi postată pe facebook.

12 comentarii

 1. Nino nino Răspunde

  Nici nu ma asteptam sa fie vreun doctor in fizica atomica! cretinul dracului! Si astia traiesc liberi printer oameni!

 2. Lulu Răspunde

  Cine e polițaiul ? Sau numai așa a zis cineva?

 3. Unu Răspunde

  Este vorba de Ienciu Paul, fost polițist la circulație !!!

 4. Unul Răspunde

  Da, pruncul popii din …

 5. Driver Răspunde

  Indiferent cine e….chiar putea sa fie neam cu Iohanis..un lucru este clar , este un MARE TARAN SI BOU, ar merita sa traiasca undeva la tara, departe de civilizatie. Punct !!

 6. Z Răspunde

  Pruncu popii din Unimăt !!!

 7. Y Răspunde

  Un mare prost, ce mai …

 8. s.m. Răspunde

  Cat de prost, needucat,nesimtit, javra de animal trebuie sa fi sa faci asa ceva? CAT? Circuli cu masina cu volan pe dreapta, foliat peste tot si fara o asigurare valabila si se poate ca si fara permis si distrugi pur si simplu munca altuia. In locul celor de la nepi Eu l-as da in judecata pentru distrugere si daune aduse comunitatii.

 9. Robu' Răspunde

  Cat de idiot trebuie sa fii??!!! Nu se zbate pe jos de durere?! Si astia se mai si inmultesc si mai si voteaza! Ce sa-i faci, greu la oras! Saltul de la stana la asfalt te dezorienteaza! Marlanul dreaq!

 10. sticlet de kkt Răspunde

  nu avea cum sa fie infectul asta mai prejos de majoritatea ce au masini cu nr de anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.