Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Maşină spulberată de tren. Mai mulţi sătmăreni, panicaţi

Maşină spulberată de tren lângă Cluj. Un autoturism a fost lovit de o locomotivă, marţi dimineaţa, între localităţile clujene Apahida și Jucu. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, o altă persoană a fost transportată în stare gravă la UPU Cluj-Napoca, scrie Ziua de Cluj. 

O familie de sătmăreni stabilită în Apahida a auzit cum s-a întâmplat totul, zgomotul fiind infernal în urma impactului.

La accidentul din Jucu, în care au fost implicate un autoturism și o locomotivă, au intervenit pentru salvarea persoanelor rănite două autospeciale de descarcerare, o ambulanță de terapie intensivă SMURD și două echipaje SAJ.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la locul evenimentului au găsit două persoane în afara autoturismului, dintre care una inconștientă și una conștientă, dar care nu se putea orienta în timp și spațiu.
Persoana inconștientă a răspuns inițial la manevrelor de resuscitare, dar după două ore de încercări ale medicilor de a-i readuce semnalele vitale a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 72 de ani.

Cea de-a doua persoană rănită în accident a suferit multiple traumatisme și a primit asistență medicală de la medicii SMURD și SAJ, fiind transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.