Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO PROIECT. Restaurant Mc Donald`s lângă Kaufland, pe Careiului?

Un Restaurant Mc Donald`s ar putea fi construit la anul în parcarea Kaufland de pe drumul Careiului, chiar din vecinătate mallului Satu Mare Shopping City construit de cei de la NEPI Rockastle.

Potrivit surselor PortalSM, o firmă este interesată de obţinerea unei francize pentru un Restaurant Mc Donald`s pentru consturirea unui restaurant tip Drive Thru Mc Donald`s în parcarea Kaufland. Deocamdată totul este la nivel de discuţii şi la calcule economice.

Sursele PortalSM au precizat că un astfel de parteneriat Kaufland – Mc Donald`s există deja în Focşani deci există toate şansele de realizare.

În Satu Mare se vorbeşte de ani de zile despre un restaurant Mc Donald`s. Ultimele discuţii au fost despre construirea unui Mc Donald`s la Burdea, în locul fostei benzinării OMV, dar din cauza anumitor interese şi probleme juridice, proiectul nu s-a mai realizat.

Oficialii Mc Donald`s au anunţat încă din primăvară că intenţionează să vină la Satu Mare.

„Căutăm constant oportunități de a deschide noi restaurante McDonald’s în mai multe orașe din țară. Desigur că ne uităm mereu foarte atent la orașele în care nu suntem încă prezenți, cum sunt și Satu Mare sau Slatina. În acest moment purtăm negocieri cu mai mulți parteneri din mai multe orașe din țară, însă discuțiile nu sunt finalizate, de aceea nu putem anunța încă deschiderile programate pentru anul acesta și pentru anii următori. Sperăm să revenim cu detalii și cu vești bune cât mai curând”, spun reprezentanții companiei.

FOTO restaurantul Mc Donald’s din Focşani. Aşa ar putea arăta şi Restaurant Mc Donald`s din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.