Ultima actualizare: azi, 12:08
Locale

Român lovit de tren la Milano. Şi-a pierdut mâna dar a continuat să meargă pe bicicletă!

Român lovit de tren la Milano. Un român şi-a pierdut un braţ după ce a fot lovit de un tren, dar el şi-a continuat drumul cu bicicleta, cel mai probabil din cauza şocului, şi a fost găsit la un kilometru distanţă.

Potrivit Căilor Ferate Italiene, incidentul a avut loc luni, 24 decembrie, la ora 14,20 pe via Adua din Arluno, provincia Milano, când un român de 47 de ani aflat pe bicicletă a fost lovit de tren. În urma impactului, bărbatul şi-a pierdut un braţ, dar el s-a urcat din nou pe bicicletă şi şi-a continuat drumul, fiind sub şoc. Incidentul a fost anunţat de către conductorul trenului.

Ulterior, autorităţile din localitate au fost anunţate despre un bărbat căzut pe marginea drumului, la circa un kilometru distanță. Poliția a stabilit că este românul lovit de tren care şi-a continuat drumul pe bicicletă, cu un singur braţ. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital. El este în afara oricărui pericol.

4 comentarii

 1. Nimeni Răspunde

  Tragedia e tragedie insa ea scoate in relief si unele tare ale romanilor. Tipul din vina lui a fost lovit de tren, dar a fugit de la locul accidentului desi si-a pierdut bratul. Am multe dubii asupra multor articole si comentarii, de pe acest portal, ca sunt bine documentate si sunt facute de buna credinta. Suntem foarte superficiali in actiunile noastre si nu reusim sa trecem de la o analiza de nivelul 1 la una de nivel superior, suntem ca si acest biciclist: de vina, fugim de adevar, suferim si ne facem de ras.

 2. Unu Răspunde

  Țapân biciclist !

 3. aaaaaa Răspunde

  cum puteti scrie asa aberatii omu nu are o mana dar e ok in afara oricarui pericol…au lipito cu superglu

 4. Nimeni Răspunde

  Colpito da treno perde un braccio, poi sale in bici e se ne va

  Dopo uno scontro con un treno, un romeno perde il braccio ma si rimette sulla bici e si allontana. L’uomo è stato trovato a terra ad 1 km dal luogo dell’incidente
  ………………..
  I soccorritori, grazie all’informazione, hanno raggiunto l’uomo che prima è stato medicato e successivamente trasportato presso l’ospedale di Legnano. Il romeno versa in gravi condizioni ma non è in pericolo di vita. I carabinieri stanno effettuando accertamenti per chiarire la dinamica dell’incidente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.