Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Sătmărean decedat într-un accident teribil. Impact între o autoutilitară, un camion și o mașină

Un grav accident de circulație, în urma căruia un sătmărean și-a pierdut viața în urma unui impact violent dintre un camion, o autoutilitară și un autoturism.

Totul s-a petrecut astăzi, duminică, 16 decembrie, pe Drumul Național 1C, la ieșire din localitatea clujeană Coplean. Conform primelor cercetari ale politistilor, șoferul autoturismului, un bărbat in varsta de 30 de ani din Baia Mare, nu a adaptat viteza intr-o curba, in conditiile unui carosabil umed, a pierdut controlul si a patruns pe contrasens unde a intrat in coliziune cu o autoutilitara, iar mai apoi a ricosat in fata unui camion.

In urma apelului la 112, la fata locului s-au deplasat de urgenta echipajele de interventie de la Dej. Salvatorii au gasit patru persoane ranite grav in autoturismul care a provocat accidentul. Un barbat de 44 de ani din localitatea Pomi, judetul Satu Mare, care era pasager în autoturismul distrus a fost găsit in stop cardio-respirator, iar in ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa constate decesul. Alte trei persoane din masina distrusa au fost transportate la spital.

Sursa – dejeanul.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.