Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

Romeo Nicoară: Satu Mare trebuie să facă parte dintr-o alianță. Avem nevoie de bani europeni

După oficializarea Alianței Vestului și inițiativa primarului de Baia Mare Cătălin Cherecheș de a înființa Alianța Transilvania de Nord, deputatul sătmărean Romeo Nicoară anunță că Satu Mare trebuie să facă parte dintr-o alianță.

Nicoară spune că Sătmarul trebuie să facă parte dintr-un nucleu puternic de orașe, nucleu care să acceseze bani de la Uniunea Europeană.

Redăm, integral, mesajul deputatului Romeo Nicoară:

,,Alianța Vestului (Oradea, Arad, Cluj Napoca, Timișora) înseamnă bani de la Uniunea Europeană pentru proiecte majore. Patru orașe s-au asociat pentru a realiza mari investiții.

Municipiul Satu Mare are nevoie și el să facă parte dintr-un nucleu similar de orașe. Avem nevoie de bani europeni. Avem nevoie să accesăm fondurile europene pentru 2021-2027 împreună cu orașe vecine și de care ne leagă interese comune. Platforma UE pentru finanțare ne este deschisă.

Toți liderii și responsabilii sătmăreni, indiferent de partide, trebuie să stea la masă și să poarte această discuție. Avem nevoie rapid de această strategie.

Este o competiție pentru aceste fonduri, chiar între zone ale țării? Firește. De aceea trebuie acționat rapid și ferm”.

6 comentarii

  1. Unu Răspunde

    Hop și ăsta

  2. Adi Răspunde

    Parazitul ăsta toacă banii noștri,o capusa a tranziției.

  3. Paul T Răspunde

    Ce tupeu la jigodie ! Un traseist politic si parazit al societății. Este de 28 de ani in politica, de 10 ani in Parlament , plus consilier de stat, plus etc si nu se poate lauda cu nimic acest individ. Halal PNL, atat pe plan local, cat si național. Cine dracu o sa va mai dea votul ? Voi inafara de ,,jos Dragnea si jos PSD, nu știți nimic !

  4. Rodica Răspunde

    Aveti mare grija, ca din banii europeni nu puteti fura (ca toti sunteti din acelasi aluat, sa n-avem suparare) !

  5. Pavel Răspunde

    Du-te bă Nicoară și ascunde-te , esti un zero barat, un papagal si atât !!!

  6. OTV-ppdd Răspunde

    Trădătorul ! Noi am crezut in tine si in domnul Dan diaconescu in direct , iar tu ne-ai trădat cu penelei ăștia burghezi ? Esti si tu doar un politruc traseist si habarnist !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.