Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Voluntarii O masa caldă au sărbătorit Crăciunul împreună cu beneficiarii lor

Voluntarii și beneficiarii asociației O masă caldă au sărbătorit împreună crăciunul. 30 de beneficiari, alături de voluntari, au întins o masă mare și au luat împreună prânzul de crăciun.

Meniul a constat în supă, pilaf de orez cu pulpe de pui cu castraveți murați, iar la desert cozonac beigli. La finalul prânzului, beneficiarii asociației au primit cadouri personalizate constând în haine și cosmetice.

Pe parcursul prânzului, două grupuri de colindători i-au bucurat pe cei prezenți.

Mâncarea rămasă, respectiv 15 l de supă și aproximativ 30 de porții de pilaf cu pulpe de pui, au fost duse la Adăpostul de noapte.

Donațiile au fost numeroase, iar volunatarii generoși în fapte, și nu numai.

”Mulțumim Comunității Sant’ Egidio pentru invitația de a organiza Prânzul de Crăciun împreună, Parohiei Sf Francisc pentru spațiu și sprijin.

Le mulțumim beneficiarilor de la Adăpostul de noapte, celor de la Centrul Șansa și celor două familii ca ne-au onorat cu prezența. Le mulțumim voluntarilor, numeroșilor donatori și colindatorilor! Sunteți oameni cu suflet mare! ❤️

Donațiile voastre au depășit cheltuielile organizării acestui eveniment și cu permisiunea voastră ii vom folosi pentru a acoperi din cheltuielile necesare dotării noii bucătării O masa calda Satu Mare (locația pe care o vedeți în poze acum)”, este mesajul organizatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.