Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. Sinucidere? Tânărul decedat la Seini a distrus indicatoare din Oraşu Nou!

Noi detalii ies la iveală în cazul tânărului Georgian B, de 19 ani, din  Bixad care a murit în urma accidentului din 27 decembrie petrecut în Seini. Atunci, tânărul, aflat la volanul unui SUV Volvo, a intrat cu circa 200 de km/h într-o casă şi a murit pe loc, decapitat.

Reporterul maramureşean Vasile Dale a descoperit că în noaptea tragediei, tânărul a distrus mai multe indicatoare din localitatea Oraşu Nou. Imaginile au fost publicate pe siteul vasiledale.ro.

“In dimineata zilei de 27 cand am venit la serviciu am vazut ca lipseste indicatorul, gardul este lovit si se vedeau urmele astea prin sant. La momentul respectiv nu stiam despre cine este vorba. Avem cele 16 camere video montate in localitate. In 20 de minute dupa ce m-am uitat am vazut ca o masina de culoare inchisa, tip jeep, o dat in indicator, o dat in gard, o intrat prin sant si plecat mai departe fara sa se opreasca. El probabil nici nu si-a dat seama ca a lovit indicatorul”, a declarat, pentru vasiledale.ro, Gavril Mailat, primarul localităţii Orasu Nou.

Presa maramureşeană mai citează anchetatori care au afirmat că nu este exclusă varianta sinuciderii. Motivul ar fi fost faptul că părinţii lui s-au despărţit şi voiau să divorţeze.

O ipoteză este că la aflarea acestei veşti, tânărul s-ar fi urcat la volanului autoturismului, deşi avea permisul suspendat şi s-ar fi sinucis. În Oraşu Nou a lovit mai multe indicatoare, s-au desprins bucăţi din autoturism, dar el nu a păţit nimic şi  şi-a continuat drumul.

Desigur că nu este exclusă nici varianta accidentului. Cert este doar faptul că avea viteză foarte mare şi nu erau urme de frânare la Seini.

5 comentarii

  1. erff45 Răspunde

    Fara nici o scuza, am scapat de el! minus un tembel pe drum. Imi pare rau , dar asta e adevarul. De ce sa imi omoare mie familia? Parintii, felicitari pentru cum l-ati crescut in puf. Cu volvo sub cur ca doara “nimeni nu a murit inca in volvo…da!(toti tzaranii de la oras si sate cred asta). Din filmare reiese, ca , daca era trafic pe drum sau pietoni, ar fi facut popice cu ei. Mucos, da am scapat de el

  2. Driver Răspunde

    Corect zis, multi idioti pe sosele, cu gunoaie de bmw sau alte fiere, conduc aiurea si nenorocesc oameni nevinovati .

  3. unnu Răspunde

    pare reau de casa nu de baietasu trebuia sa spanzura singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.