Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTOGALERIE. Blocaj în parcarea noului mall. Nervi și claxoane

Sute de sătmăreni au participat la deschiderea oficială a noului Shopping City Satu Mare, iar după ce oamenii s-au văzut cu produsele cumpărate, lupta s-a mutat din mall în parcarea centrului comercial.

În parcarea noului mall s-a creat un adevărat blocaj. Mulți șoferi au parcat aiurea, unii s-au grăbit să le ia fața altora iar astfel s-au creat ambuteiaje de proporții. S-a trecut foarte repede de la o stare la alta, iar în cele din urmă nervii au cedat iat caxoanele au răsunat în neștire.

26 comentarii

  1. ioan Răspunde

    Tipic romanesc 🙁

  2. Unu' Răspunde

    Era frumos din partea comunitarilor să trimită gardienii să mai facă puțină ordine, măcar primele câteva zile!

    • avut Răspunde

      da ce frumos era din partea participantilor la trafic sa nu isi bata joc unii de altii…intotdeauna la romani solutia tre sa vina din alta parte…

  3. laci Răspunde

    “..lupta s-a mutat din mall în parcarea centrului comercial.”

    tare fraza asta

  4. Unu Răspunde

    O mare prostie !!!

  5. Unu Răspunde

    Urgent Poliția Locală măsuri acolo, azi și mâine !!!

  6. Norick Răspunde

    Fara cultura degeaba ne construiesc mall-uri si alte minuni “westice” … :-)))

    • Bogu Răspunde

      Aceasta piata moderna nu e o minune. E locul in care sub egida brand-ului cumperi marfa de duzina. Ba mai mult, cheltuie prostimea si ceva bani la food court pe o mancare indoielnica.

      • Unu' Răspunde

        Unde nu-i așa?
        Dă-mi un exemplu de magazin sătmărean care vinde marfă de calitate sub un brand autohton renumit (dacă mai avem așa ceva!)!

  7. Pop Ioan Răspunde

    Azi ,in afara de unele alimente,totul este “fabricat” in China.Produsul pe care nu scrie “MADE IN CHINA” este contrafacut!!!!

  8. y Răspunde

    Acum vreo 4-5 ani soția a vrut să cumpere o rochie. S-a uitat la etichetă pe care scria “made in UE”, dar culmea mai avea o etichetă pe interior cu “made in China”.
    Dar să nu vorbesc de tricouri fabricate de copii în Bangladesh care ajung cu cine știe ce etichetă la noi. Sau de trandafirii din Olanda care sunt de fapt produse în Kenya în sere pe sute de hectare. Revoltător este că afaceristul olandez și-a tras drum asfaltat de la aeroport până la serele de flori din bani UE. E vorba de zeci dacă nu sute de km! Dar sunt multe exempole de prin toată lumea. Și în Egipt sau Tunisia au astfel de investiții. Mie să nu-mi spună careva că acolo se respectă legislația UE pentru că nu sunt copil.
    Acum urmează să mă facă careva mincinos.
    De fapt nu mă miră ce s-a întâmplat. Mallul este biserica secolului XXI. Va face icter de supărare popa ortodox de lângă. Tot timpul vor fi mai mulți la mall decât în catedralobiserica neterminată.

  9. Valahu Răspunde

    Vezi ca poate mai primesti un accident ,daca te legi de cele sfinte.

  10. Valahu Răspunde

    te bag in p….m… mig…orule.

  11. ciprian Răspunde

    Si voua la “rágógumit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.