Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Gabriel Leş: Datorăm astăzi victimelor Revoluţiei să lăsăm România aşa cum au visat-o ei!

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a depus astăzi o coroană de flori la placa comemorativă de pe Palatul Administrativ, în memoria celor șapte tineri din Satu Mare care au murit la Revoluția din decembrie 1989.

Oficialul a declarat, la final, că le datorăm eroilor Revoluției democrația dar și să lăsăm România mai departe așa cum au visat-o ei.

“Mi-aș fi dorit să aung acasă și de 1 Decembrie, dar nu a putut să ajung. Este un eveniment extrem de important din istoria noastră recentă. Ar trebui să nu uităm momentele deosebit de importante pentru ceea ce înseamnă România democratică, jertfa acestor tineri nu trebuie să fi fost în zadar. Trebuie să fi înţeles toţi că le datorăm astăzi democraţia, le datorăm ca să lăsăm România copiilor noştri aşa cum au visat-o şi ei”, a spus Gabriel Leş.

 

6 comentarii

  1. Mamaia Răspunde

    Ma da si popa din Paulesti o urcat pa scena???

  2. Pop Ioan Răspunde

    Sigur nu asa l-au visat….cum l-ati facut-o.Sa le fie tarina usoara.

  3. D Răspunde

    Se uita in jos si se gandesc ce norocosi sunt ca au ajuns mari oameni de stat.Mai ales gaina de Darius.Nu a avut curaj sa se lupte cu evaziunea.doar cu virusii de pe retele.Si Les e un mare razboinic.Daca vin rusii o sa le spuna adevarul din Biblie.

  4. Pocait Răspunde

    Măi Leș, fă ceva pentru județul ăsta, nu fii timid !!!

  5. Unu Răspunde

    Precum Ioana Bran, de nu dădea tacsu 100.
    000 de euro, pănă-i pilă nu era ea ministră, no, ce o făcut ptr. Satu Mare, absolut nimic, RUȘINE !!!

  6. Nimeni Răspunde

    Victimele Revolutiei!…mai ca m-as considera si eu una dintre ele, desi inca mai traiesc. Mi-as dori ca acesti domni sa mi se inchine si mie, mie cetateanul de rand viu, nu doar sa onoreze niste pietre inerte. Eu inca mai pot visa nu ca cei care au fost omorati atunci. Visez si eu niste autostrazi, niste servicii medicale mai bune, un transport mai bun, alimente mai sanatoase si multe altele. Oare de ce prefera pietrele necuvantatoare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.