Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Jandarmii, razie în piețele sătmărene. Țigări ascunse în toaletă

În cursul zilei de astăzi, miercuri, 5 decembrie, în cadrul unei acţiuni de combatere a comerţului ilicit în pieţele din municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni au aplicat 4 amenzi în valoare de 1200 de lei în temeiul Legii 61 / 1990 – referitoare la încălcarea unor norme de convieţuire socială, 2 avertismente scrise în baza Legii nr. 12 / 1990 – referitoare la protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi 4 amenzi în valoare de 500 de lei fiecare în temeiul aceleiaşi Legi.

Cu această ocazie au fost ridicate în vederea confiscării 126 de pachete de ţigarete care nu aveau marcaj fiscal corespunzător. Totodată, în timpul desfăşurării acţiunii punctuale, în toaleta din incinta pieţei jandarmii sătmăreni au descoperit un sac de plastic în care se aflau 45 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Pentru a preveni unele aspecte nedorite, Jandarmeria recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente.

Sursa – Jandarmeria Satu Mare

7 comentarii

  1. eu Răspunde

    seerios??? se vinde de fata cu politisti…cand treci pe acolo altceva nu auzi decat tighi tighi tighi

  2. Unul Răspunde

    Atenție jandarmi, poliția locală, precum și alți polițști din cadrul I.P.J. Satu Mare la petarde, țiganii vor începe să vândă petarde în piețe !!! Mai ales Piata nr.1, P-ța Someș, etc.

  3. Baiatu Răspunde

    Pa Prahova 7 cand ajungeti domnilor????

  4. NepiMall Răspunde

    Nu mai departe și-i găsiți in plin centru sub ceasul electric. Aceleași fețe dubioase, aceeași țigani borâți, libidinoși și dezgustători. E un el cu o ea, foști sau probabil încă locatari de pe Horea 6.
    Și sa nu mai vb de curvele ce se perinda între Pizzeria marcelino și centru. E o ea care defapt e un el flancata de o ea proaspăt aranjata de sărbători. Desigur sunt și altele și alții dar pe lângă ăștia poliția trece nonșalant fără a le face absolut nimic.
    Totuși ce Spune-ți de rușinea de la otp?
    Sa ții tu oamenii, chiar dacă unii țigani ce put de la distanță, in strada in ger și ploaie? Sa fim serioși dar o altfel de soluție sigur ar fi existat. Una ca include și igiena corporală desigur.

    • y Răspunde

      @NepiMall. Ce să facă cu ei? Le dau o amendă și le rupe instantaneu în fața agentului. Am văzut eu.
      Iar referitor la OTP mai mare bătaie de joc din partea unei bănci n-am mai văzut. Și este parcă un iudemere care este prin definiție “érdekvédelmi szervezet” care nu a făcut nimic. Probabil nu a văzut? Mă îndoiesc. Asta trebuie să facă în primul rând pentru că sunt afectați toți părinții cu conturi pentru cei 20000 de forinți. Ei au primit obligatoriu acel cont.
      Arată de fapt ce preț pune OTP pe clienții proprii. Nu se poate ca în 2 luni să nu te gândești la o soluție! Eu mi-am retras banii de acolo.

  5. Unul Răspunde

    Atenție mare autorități în această perioadă la țiganii care vând petarde și artificii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.