Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

MOBILIZARE. Adolescentul dispărut, dat în urmărire națională

Tudor Niream, adolescentul în vârstă de 15 ani, ce a dispărut la Recea Mare, județul Sălaj, a fost dat în urmărire națională. Familia este disperată și face apel la întreaga populație să ajute la găsirea băiatului.

După ce l-au căutat în împrejurimile satului Recea, duminică dimineaţa, pompierii militari au început să îl caute şi în apele lacului Vârşolţ. Tudor este de negăsit, cu toate că zeci de persoane continuă să îl caute peste tot.

“Pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Zalău acordă sprijin IPJ în misiunea de căutare-salvare a unei persoane dispărute în lac Vârșolț. Se deplasează cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă, cu o barcă și un echipaj SMURD”, a declarat Cristian Cuibuş – reprezentant al ISU Sălaj, citat de sportulsalajean.ro.


Tudor Niream, în vârstă de 15 ani, a dispărut de acasă în seara zilei de 23 noiembrie, de la domiciliul bunicilor din Recea Mare, județul Sălaj. Le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, iar acesta nu are la el niciun act de identitate sau telefonul mobil.

Era imbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta converse, de culoare bej. Semnalmente: înălţime 1,70m; păr şaten, spre blond; ochi căprui; constiţutie atletică, fără semne particulare.

Un comentariu

  1. Marian Răspunde

    Dar eu sant an italia aicea nu avea cum sa ajunga acest copil disparut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.