Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

RETROSPECTIVĂ. Anul în care s-au deschis două restaurante KFC la Satu Mare

Ani la rând sătmărenii au fost nevoiți să parcurgă zeci, uneori chiar și sute de kilometri, pentru a avea parte de un loc în care să își facă toate cumpărăturile necesare, să pună mâna pe cele mai la modă ținute și, nu în ultimul rând, să guste din cele mai populare preparate. Odată cu deschiderea Shopping City, sătmărenii au primit ce și-au dorit: un mall dotat cu zeci de magazine, plus mult așteptatul restaurant marca Kentucky Fried Chicken. Mai mult decât atât, în 2018 locuitorii Sătmarului au primit două KFC-uri, unul clasic, într-un centru comercial cochet și unul extrem de popular în marile orașe, de tip DriveThru.

2018, anul cu două restaurante KFC

În momentul în care s-a deschis șantierul noului mall NEPI, sătmărenii au început să se gândească la magazinele pe care și le-ar fi dorit în centrul comercial de pe Drumul Careiului. Lucrările au avansat rapid, iar reprezentanții mall-ului au început să dea publicității primele branduri din Shopping City, iar KFC a fost unul dintre ele. Doar că surprizele nu s-au oprit aici, iar sătmărenii au fost anunțați că într-o altă zonă de pe Drumul Careiului a început construcția unui alt restaurant KFC, de data aceasta de tip DriveThru. Astfel, 2018 avea să aducă la Satu Mare nu unul, ci două restaurante KFC.

Primele imagini cu restaurantul tip DriveThru

Lucrările au avansat extrem de rapid, iar în primele zile din octombrie clădirea restaurantului a fost deja ridicată, iar gardul pe care înconjoară clădirea a fost pus și un afiș cu un mesaj elocvent: ,,Deschidem un restaurant. Iute. Angajăm oameni. Pe bune”.

Deschiderea oficială a celor două restaurante KFC

Sătmărenii au luat cu asalt cele două restaurante încă din primele ore de la deschidere și s-au înfruptat din toate preparatele marca KFC. Primul restaurant care și-a deschis porțile a fost cel de la food-court-ul Shopping City, în dimineața zilei de 5 decembrie.

Restaurantul KFC DriveThru s-a deschis pe 11 decembrie, iar șoferii au stat la coadă minute bune pentru o comandă.

Restaurantele KFC de la Satu Mare, investiție de 1,2 milioane de euro

Pentru cele două restaurante KFC deschise anul acesta la Satu Mare, grupul Sphera Franchise a investit nu mai puțin de 1,2 milioane de euro, continuându-și astfel planurile de extindere la nivel naţional şi internaţional. Restaurantul KFC din incinta Shopping City Satu Mare este situat pe o suprafață de 160 de metri pătrați, iar restaurantul KFC Drive-Thru de pe Drumul Careiului are o suprafata de 325 de metri pătrați, 54 de locuri in interior si 24 de locuri pe terasa special concepută pentru consumatori.

 

 

 

 

2 comentarii

  1. a Răspunde

    Meniul zilei la 15 lei ? Ii la 18 cu cola vu tot. Nu conteaza ca la 2 ore, te imprastii pe toaleta.
    Zilelele trecute, casieritei ii curgeau mucii. Am vazut niste angajati, parca erau din Adams Family.
    N-am nimic cu lantul, dar au un stil angajatii de la Mall..

  2. a Răspunde

    Meniul zilei la 15 lei ? Ii la 18 cu cola cu tot. Nu conteaza ca la 2 ore, te imprastii pe toaleta.
    Zilelele trecute, casieritei ii curgeau mucii. Am vazut niste angajati, parca erau din Adams Family.
    N-am nimic cu lantul, dar au un stil angajatii de la Mall..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.