Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Accident grav! Şoferul vinovat a coborât complet dezbrăcat din maşină!

Un bărbat de 36 de ani a fost rănit ușor, marți, într-un accident care avut loc în Constanța, după ce a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, el coborând complet dezbrăcat.

Când au ajuns poliţiştii, bărbatul era dezbrăcat complet şi desculţ. Oamenii legii spun că el nu era băut sau drogat, însă membrii familiei sale le-au spus poliţiştilor că acesta ar fi dezvoltat anumite probleme psihice în ultima perioadă, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, marţi dimineaţă, un bărbat în vârstă de 36 de ani conducea un autoturism pe strada Democraţiei din municipiul Constanţa, iar la intersecţia cu Aleea Piersicului, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei şi lovit un autoturism parcat, acesta fiind proiectat în gardul unui imobil.

În urma accidentului, şoferul a fost rănit uşor. În momentul în care poliţiştii au ajuns acolo, şoferul era dezbrăcat complet şi desculţ, oamenii legii neputând să se pronunţe dacă aşa a condus maşina sau s-ar fi dezbrăcat ulterior.

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au precizat că bărbatul nu se afla sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, dar membrii familiei sale le-au spus poliţiştilor că acesta ar fi dezvoltat în ultima perioadă probleme psihice. În prezent, el se află la spital pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, urmând să ia măsurile care se impun după lămurirea situaţiei psihice a bărbatului.

5 comentarii

  1. Robu' Răspunde

    Pe cine kkt intereseaza ce se intampla in Constanta?! Sunteti de toata jena! Schimbati numele site-ului, ca in ritmul asta nu mai are nici o treaba cu Satu Mare! Nu e prima data cand preluati stirile altora, care nu au nimic comun cu judetul asta! Penibil!

  2. Una Răspunde

    Fantastic Portalsm, sunteți de tătă groaza, stiri de doi lei, bine ca nu dati stiri din Cuba !!!

  3. kollo Răspunde

    aaaa … va e rusine ?????? puteti mandri !!!!!! Mundriile tari !!!!!

  4. Nimeni Răspunde

    Fantoma lui Mazare…fara cearsaf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.